Tamte Fon i ATLANTIS w pewnym sensie urealniają swoją wartość do realnej przed rozwodnieniem darmowymi akcjami.Tu Elkop jest wskaźnikowo dużo taniej ,sentyment nie służy na razie ale oddawać w tych cenach szkoda..
To trzymaj jak szkoda oddawać. Ciekawe ile wytrzymasz? rok, 2 czy więcej jak spółka będzie powoli nurkować. Możesz sobie w danych historycznych prześledzić co jaki czas były podbitki. Nauczony doświadczeniem mogę napisać, że za pół roku to będziesz marzył o obecnych poziomach. Spocony ma czas, on i tak żyje z czynszu, podbitek i inżynierii finansowej.
Spocony akurat nie ma czasu i więcej mieć nie będzie. Z roku na rok będzie tylko coraz grubszy i bardziej spocony. Wkrótce mogą także ruskie wpaść do estonii i przejąć aktywa, nie wydaje mi się więc aby tutaj czas grał na jego korzyść. Ma ostatnie chwile by wykręcic jeszcze jeden numer na bananowej i zapisać się w jej historii, a jak tego nie zrobi to za kilka lat już nikt nie bedzie nawet spoconego pamiętał...
Też myślałam, że przenoszenie aktywów do Estonii to może być game over. Ale takie jest życie chytry podwójne traci, dlatego jak na razie z daleka obserwuję tą spółkę raczej z ciekawości co może spocony wykręcić. Jak na razie to jest przewidywalny jak moja teściowa
Dnia 2024-04-22 o godz. 20:13 ~Spocona napisał(a): > Spocony akurat nie ma czasu i więcej mieć nie będzie. Z roku na rok będzie tylko coraz grubszy i bardziej spocony. Wkrótce mogą także ruskie wpaść do estonii i przejąć aktywa, nie wydaje mi się więc aby tutaj czas grał na jego korzyść. Ma ostatnie chwile by wykręcic jeszcze jeden numer na bananowej i zapisać się w jej historii, a jak tego nie zrobi to za kilka lat już nikt nie bedzie nawet spoconego pamiętał...
sowieci za długi przejęli kontrolę na resbudzie , dobierają się do family ,,
Nie zdziwylbym się , gdyby większościowy dokupywał obecnie ( na słupy) papier. Spółka ma bardzo dobrą rentowność,ROE,ROA też są niezłe. Więc co! Kwestionować wiarygodność Audytora !!!