• Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Ok [83.4.188.*]
    Co się dzieje ?
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Piotr [37.47.252.*]
    Tamte Fon i ATLANTIS w pewnym sensie urealniają swoją wartość do realnej przed rozwodnieniem darmowymi akcjami.Tu Elkop jest wskaźnikowo dużo taniej ,sentyment nie służy na razie ale oddawać w tych cenach szkoda..
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Wrazicki [213.108.155.*]
    To trzymaj jak szkoda oddawać. Ciekawe ile wytrzymasz? rok, 2 czy więcej jak spółka będzie powoli nurkować. Możesz sobie w danych historycznych prześledzić co jaki czas były podbitki. Nauczony doświadczeniem mogę napisać, że za pół roku to będziesz marzył o obecnych poziomach. Spocony ma czas, on i tak żyje z czynszu, podbitek i inżynierii finansowej.
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Spocona [188.147.5.*]
    Spocony akurat nie ma czasu i więcej mieć nie będzie. Z roku na rok będzie tylko coraz grubszy i bardziej spocony. Wkrótce mogą także ruskie wpaść do estonii i przejąć aktywa, nie wydaje mi się więc aby tutaj czas grał na jego korzyść. Ma ostatnie chwile by wykręcic jeszcze jeden numer na bananowej i zapisać się w jej historii, a jak tego nie zrobi to za kilka lat już nikt nie bedzie nawet spoconego pamiętał...
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Wrazicki [213.108.155.*]
    Też myślałam, że przenoszenie aktywów do Estonii to może być game over. Ale takie jest życie chytry podwójne traci, dlatego jak na razie z daleka obserwuję tą spółkę raczej z ciekawości co może spocony wykręcić. Jak na razie to jest przewidywalny jak moja teściowa
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Marcinkiewicz [159.205.90.*]
    Dnia 2024-04-22 o godz. 20:13 ~Spocona napisał(a):
    > Spocony akurat nie ma czasu i więcej mieć nie będzie. Z roku na rok będzie tylko coraz grubszy i bardziej spocony. Wkrótce mogą także ruskie wpaść do estonii i przejąć aktywa, nie wydaje mi się więc aby tutaj czas grał na jego korzyść. Ma ostatnie chwile by wykręcic jeszcze jeden numer na bananowej i zapisać się w jej historii, a jak tego nie zrobi to za kilka lat już nikt nie bedzie nawet spoconego pamiętał...

sowieci za długi przejęli kontrolę na resbudzie ,
    dobierają się do family ,,
  • Re: Patro i wszystkie jego spółki TONĄ !? Autor: ~Krab [94.254.162.*]
    Nie zdziwylbym się , gdyby większościowy dokupywał obecnie ( na słupy) papier. Spółka ma bardzo dobrą rentowność,ROE,ROA też są niezłe. Więc co! Kwestionować wiarygodność Audytora !!!
[x]
ELKOP -3,35% 0,52 2025-01-09 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.