• IFC - 7 miesiąc notowania zawieszone - czy ktoś wie o co chodzi KNF-owi Autor: ~jan29 [5.173.218.*]
    że w ten sposób postępuje?

czy ktoś oprócz nas na tym cierpi?

czemu uwalili tak drobnych inwestorów

• Re: IFC - 7 miesiąc notowania zawieszone... Autor: ~knurowisko [83.24.25.*]
    KNFw ten sposób chroni nas i nasze konta przed całkowitym wyzerowaniem przez knura knurów patroszenko z płockiego knurowa....hehehe
  • Re: IFC - Autor: ~Edi [79.190.206.*]
    Rąbnęli nam kasę i tyle! Teraz oni mają naszą kasę a my nie mamy, ot taki prosty sposób na pozyskanie funduszy. I to w imię naszego dobra. Najgorsze, że nie ma żadnych informacji. Aż dziw, że mogą robić takie rzeczy i w zasadzie nic nie można z tym zrobić. Nikt tez nie udzieli żadnych informacji. Coś niesamowitego i zarazem przerażającego. Rozumiem, że na giełdzie się ryzykuje ale nie przypuszczałem, że to takie rozmiary przyjmuje!
  • Re: IFC - Autor: ~Janek [178.182.205.*]
    Epoka minioną się przypomina. Nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi?!
  • Re: IFC - Autor: ~Andy [193.28.84.*]
    Knf podejrzewam nawet tego donosu jeszcze nie sprawdził będzie jak na marginesie po 2 latach zawieszenia napisali ze się przyjrzą sprawie mnie okradziona na razie na 7 miesięcy na kilkadziesiąt złotych a może i na 2lata albo zostanę okradziony że wszystkiego .oddajcie moje pieniądze złodzieje patro inwest.knf gpw.
  • Re: IFC - Autor: ~Andy [37.30.14.*]
    Trzeba rozgłosić na całą Polskę że na gpw kradną pieniądze zgodnie z naszym prawem niestety.
  • Re: IFC - Autor: ~Andy [37.30.14.*]
    Udzen z podstawówki szybciej by rozwiązał ten problem z kursem a tym fachowca z KNF trzeba zapłacić z moich podatków i tak 9 miesięcy nie potrafią tego rozwiązać.
[x]
IFCAPITAL 0,00% 0,25 2023-09-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.