• Taka promka Autor: ~Technikus [109.173.199.*]
    a ja nie mam za co dokupić :/ Utrzymajcie taki stan dłużej prosze
  • Re: Taka promka Autor: ~Ecn [188.146.121.*]
    Ja trochę dobrałem, niestety też brak siana żeby wziąć więcej.
    Teraz tylko czekać na espi
  • Re: Taka promka Autor: ~Technikus [109.173.199.*]
    raczej na raporcik już w maju ;)
  • Re: Taka promka Autor: ~Ecn [188.146.121.*]
    10-tego, tak?
  • Re: Taka promka Autor: ~VoidWalker [89.200.167.*]
    jakbym widzial ze jest 3.16 to bym dokupil
  • Kurs Autor: ~Konrad [87.207.16.*]
    Rano dokupiłem trochę, obserwuję kurs i caly czas się ktoś bawi jak nie 35 akcjami to mniej. Wrażenie że pilnują kursu do 4 zł. Mam nadzieję że podadzą jakieś fajne espi i kurs w końcu strzeli do 5-6 zł to by kółkowiczów wybiło
  • Re: Kurs Autor: ~tre [89.64.11.*]
    Maszynka miele. Z tego, co liczyłem, to na poziomach 3+ zmielilo się niemal sto procent ff (zakładam, że u dużych jest około 60%, czyli tyle ile było przez wymiana akcji głównych akcjonariuszy, ze starych na nowych - część akcji mają pewnie po partnerach zaparkowane, poniżej progu). Czyli przy ff około 40%, zmielilo się między 2,5mln a 3 mln akcji na obecnych poziomach, w sumie w okolicach dokladnie 3,5-4,5 zdecydowanie najwięcej. Papier się chłodzi, konsolidacja następuje, baza się rysuje. Najważniejsza jest teraz przyszłość. Pozdrawiam. PS policzcie sobie sami, bo bardzo pobieżnie to zrobiłem, ale mogę z bardzo wysokim prawdopodobieństwem napisać, że między 2 a 3 mln zmienilo akcjonariuszy na poziomie 3,5-4,5.
  • Re: Kurs Autor: ~tre [89.64.11.*]
    Sprawdziłem, pod 3 mln. ta liczba, wymienionych na tych poziomach akcji, dochodzi. Ciekawe ilu zostało jeszcze tych, co wymienia akcje nanowe telewizory albo smartfony. Pozdrawiam, tre.
  • Re: Kurs Autor: ~Konrad [87.207.16.*]
    Masz rację, a akcji jest tylko 7,5 mln to wróży dobrze. Pozatym mnie parę tysięcy wystarczyło do wywindowania kursu z 3,53 do 3,83 zł. I praktycznie nie było akcji. Tu jak się ktoś uprze to wywinduje do 5 zł w 2 min. No nic czekamy dalej
  • Re: Kurs Autor: ~Krisss [46.204.110.*]
    Tutaj naprawdę potrzeba kilka minut , właśnie startujemy
  • Re: Kurs Autor: ~Technikus [109.173.199.*]
    Ładnie sobie ktoś wciągnął pakiecik :) Moim zdaniem jeszcze kilka razy będą tak zaniżać i zbierać aż do pełnej satysfakcji
  • Re: Kurs Autor: ~Konrad [46.204.1.*]
    Nie sprzedawać, groszołapy na to czekają, sami widzicie jak idzie podciągnąć kurs w szybkim tempie
  • Re: Kurs Autor: ~energetikos [95.168.105.*]
    heh... jak widać podaż maleńka a długi weekend skończony... myślę że coś może się zadziać jeszcze w tym tygodniu... heh... od umowy z AmRest trochę już minęło więc czas na kolejne infa jeśli spółka jest w rynkowym natarciu... jak będą to pojedziem na północ...
  • Re: Kurs Autor: ~Normalny [31.0.86.*]
    A tu dalej naiwnych nabierają haha
  • Re: Kurs Autor: ~Misiek [89.64.84.*]
    Promocja na całego ciekawe co się będzie działo jak pójdzie info o umowach
    Ja czekam dalej ze swoim pakiecikiem, reszta niech robi co chce. Czekam na kolejne espi o umowach.
  • Re: Kurs Autor: ~Normalny [31.0.47.*]
    Dalej czekacie na te umowy a oni was karmią
  • Re: Kurs Autor: ~Konrad [46.204.1.*]
    Zobaczymy kto ma rację za jakiś czas, jak narazie ktoś wrzuca większy pakiet to zaraz jest zabierany
  • Re: Kurs Autor: ~Normalny [31.0.47.*]
    Hahahaha
    Kto się śmieje, ten się śmieje ostatni
  • Re: Kurs Autor: ~Normalny [31.60.96.*]
    Kupują bo to reszta
    Też mam taką nadzieję, trochę już tych akcji się przemieliło, a spaść nie chce:)
  • Re: Kurs Autor: ~tre [31.0.44.*]
    Około 3 mln akcji, czyli 40% wszystkich istniejących poszło w przedziale 3 a 4,50. Średnia ważona oblicze sobie później dla funu w excelu. Przemielilo się praktycznie tyle akcji, ile było w wolnym obrocie, przed wymianą dużych akcjonariuszy, akcjonariat wymieniony rewelacyjnie.
  • Re: Kurs Autor: ~tre [31.0.44.*]
    To są moje obliczenia i moja prywatna opinia, sprawdźcie sobie sami.
  • Re: Kurs Autor: ~Misiek [89.64.84.*]
    No chyba czas na jakieś info
  • Re: Kurs Autor: ~Stach [5.173.249.*]
    Po co to sprawdzać, jak kurs stoi w miejscu
    Stoi bo skupują na tych poziomach, trochę wzrośnie to zaraz zbijają paroma akcjami
  • Re: Kurs Autor: ~Technikus [109.173.199.*]
    Jak widać teraz będzie skup na poziomach 3zł ;) Czasami warto trochę poczekać, ale nadal nie kumam tego mielenia akcjami
  • Re: Kurs Autor: ~Konrad [89.64.175.*]
    Nie wzrośnie póki nie zbiorą, kombinują na różnych poziomach
[x]
ECNOLOGY 0,00% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.