• Jestem stupid Autor: ~Przepraszam [185.12.23.*]
    Wierzyłem we wszystkie zapewnienia Prezesa. Broniłem go. Cały czas myślałem że nie zawiedzie. Dziś jestem bez mnóstwa pieniędzy i zyskałem milczenie Prezesa. Nie odpisuje na X i nie odpisuje na dis...cord. żono przepraszam Cię że przegrałem nasze pieniądze......
  • Re: Jestem stupid Autor: ~Orli [84.17.55.*]
    Przykro. Mi na szczęście wcześniej przestał odpisywać to i zdążyłem się ewakuować, co nie zmienia faktu że straciłem dużo. Tyle że przynajmniej nie jestem zawieszony. Trzymaj się koleś. Odrobisz gdzie indziej.
  • Re: Jestem stupid Autor: ~LUON [188.33.241.*]
    Nie kupujcie gowno spolek gamingowych! Tego jest za duzo.
    Tylko duze walory o sporej plynnosci.
    Z NC nadaje sie ostatnio tylko Polska grupa militarna oraz 4Mass. Reszta bez obrotow.
  • Re: Jestem stupid Autor: ~Orli [31.0.35.*]
    15 Maja powinien być raport za 1 kw. Przecież nawet jak ta sierota zrobi roczny, to i tak za chwilę będzie zawieszenie. Niezły syf.
  • Re: Jestem stupid Autor: ~Zero [185.12.23.*]
    Nie będzie już pewnie raportu za obecnego Prezesa. Przecież obiecywał wskazując kilka terminów. Zresztą na X i Disc.ordzie wypisują osoby z zaległościami... Do dziś nie mają kasy za pracę. Ostatnia aktualizacja Tribe to 7 listopada. Space Boat już nie udziela się na disc.ordzie. W 1 kwartale miała być ogłoszona nowa gra i cisza. Z jednym studiem toczona jest batalia o pieniądze - chyba o Election Town chodzi.
  • Re: Jestem stupid Autor: ~Pszczelasz [31.61.187.*]
    Dzięki za wartościowy wpis. Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.102.63.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 16:46:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.