Wierzyłem we wszystkie zapewnienia Prezesa. Broniłem go. Cały czas myślałem że nie zawiedzie. Dziś jestem bez mnóstwa pieniędzy i zyskałem milczenie Prezesa. Nie odpisuje na X i nie odpisuje na dis...cord. żono przepraszam Cię że przegrałem nasze pieniądze......
Przykro. Mi na szczęście wcześniej przestał odpisywać to i zdążyłem się ewakuować, co nie zmienia faktu że straciłem dużo. Tyle że przynajmniej nie jestem zawieszony. Trzymaj się koleś. Odrobisz gdzie indziej.
Nie kupujcie gowno spolek gamingowych! Tego jest za duzo. Tylko duze walory o sporej plynnosci. Z NC nadaje sie ostatnio tylko Polska grupa militarna oraz 4Mass. Reszta bez obrotow.
Nie będzie już pewnie raportu za obecnego Prezesa. Przecież obiecywał wskazując kilka terminów. Zresztą na X i Disc.ordzie wypisują osoby z zaległościami... Do dziś nie mają kasy za pracę. Ostatnia aktualizacja Tribe to 7 listopada. Space Boat już nie udziela się na disc.ordzie. W 1 kwartale miała być ogłoszona nowa gra i cisza. Z jednym studiem toczona jest batalia o pieniądze - chyba o Election Town chodzi.