tylko w którą stronę nastąpi? W ciągu dwóch dni troszkę się taniej odkupiło, bo czuć, że kurs akcji tej spółki szykuje się do jakiegoś zdecydowanego ruchu. Co Wy na to?
czemu wybicie ?? mnie to wygląda na mozolny ruch do góry, oczywiście z drobnymi korektami , beż żadnych fajerwerków.
I to powinno wystarczyć do godziwego zarobku
po lokalnym szczycie w dniu 14-04 to nie jest żaden mozolny ruch w górę tylko konsolidacja. Chodzi tylko o to jaki kierunek rynek przyjmie wychodząc z tej konsolidacji. Ciekaw jestem opini Chodzika, czy jego zdaniem trwa teraz dystrybucja czy akumulacja i jaki może być dalszy ruch
Ja jestem ciagle z boku oscylator RSI na Neti powyzej 60 podobnie na WIGACH...mam nadzieje,ze pociag nie odjedzie ;-), ciekawe jak wyniki mocno wplynal na kurs...
luknijcie na tygodniowy wykresik (konsolidacja)
Wiesz co jest najgorsze? Każdy czeka na pociąg i boi się żeby nie odjechał bez niego, ale co będzie jak odjedzie w drugą stronę? Ja akurat kupowałem gdzieś po 3,43 i wyskakując jak z konsolki wyjdzie dołem to za dużo się stracę, ale powiem szczerze że boję się jednej bardzo groźnej formacji w przypadku netii... Jeżeli kurs dojdzie w okolicę 3,60 i powróci niżej przebijając 3,43 to wyjście z konsolidacji może stać się faktem.
Ogolnie odnosze wrazenie dotyczy to calego rynku ze trwa (tzw. ubieranie l.) Cercio wkleil niedawno ciekawy wykresik http://img144.imageshack.us/img144/4387/wig20ob0.jpg
Lipiec-Sierpien powinnismy widziec nowe dno...Jak bedzie zobaczymy duzo czasu nie zostalo.
Wczoraj Japoncy troszke zanurkowali pewnie wujek Sam obierze ten sam kierunek dzis.
Tak off-topic miesiac sie konczy a franek jak zwykle do gory,gola tych naszych kredytobiorcow ;/
Pozdro