A to nie koniec hot/bugfix'ów. Coraz częściej oceniający zmieniają negativ na positiv.
Pożar wydaje się ugaszony. Teraz część zasobów można przerzucić do rozbudowy contentu, podstawowej idei wczesnego dostępu.
Ciągle zły jestem na zespół że tak zniszczyli taki potencjał. Tysiące bugów !!! Właściwie dyskusje graczy dotyczą tylko błędów i tego że gra niegrywalna. Ta gra to mogło być naprawdę coś dużego! Obawiam się że wielu potencjalnych gracZy już nie wróci a przy wyjściu z EA to juz nie będzie to co mogło być. Nie znoszę EA :(
Daliśmy czas na poprawę opinii dajmy czas na dalsze łatanie.
Odnośnie spółki opinie już napisałem. Typowo polskie łapu capu, oby wyciągnęli wnioski na przyszłość bo na IFZ na Steam tutaj świat się nie kończy.
PLW szukało i znalazło swoje eldorado na mobilki :).
Co godzina zmiana ilości opini.
Zapisz z godziny x i sprawdzaj co godz.
Przykład
Na godz. 12.00 jest 3400 opinii positiv - total 4400
Na godz. 13.00 zmiana 3410 positiv - total 4408. Zmiana w positiv o 10 w total o 8. Zmieniono 2 opinie na positiv
Dnia 2024-04-20 o godz. 08:27 ~Ryszard1 napisał(a): > Ciągle zły jestem na zespół że tak zniszczyli taki potencjał. Tysiące bugów !!! Właściwie dyskusje graczy dotyczą tylko błędów i tego że gra niegrywalna. Ta gra to mogło być naprawdę coś dużego! Obawiam się że wielu potencjalnych gracZy już nie wróci a przy wyjściu z EA to juz nie będzie to co mogło być. Nie znoszę EA :(
masz całkowita rację ----po tygodniu i testach na Prologu poprawili to co powinno być Dobzre dzaiłającę JUZ od samego poczatku ---MOZNA w tydzień załatac ?? MOZNA ---dlaczego tego wczesij nie zrobili?? --mieli Miesiace ----od prologu zeby tam testowac grę ---- po każdej aktualizacji --------tym bardziej że były sygnały ze po ---Aktualizacjach coś sie z save sypie Jeszce przed ---debiutem w EA ---a oni to ZLALI ---- Śłyszałem Opinie na forum ze NIE ma problemu mozna wrócic do STAREJ WERSJi i po prosblemie ----Ale przeicez W EA chodzi o to zeby DODAWAC NOWE AKTUALIZACJE i wszystko dziąłało a nie zeby TKWIC NON STOP w jakiejś STAREJ WERSJII GRY. żeby sie nie wykrzaczało .
konsekwencje sa takie ze niska jakosc zabija spzredaż ---- a odbudowywanie pozycji z 80 Steama( aktualna poizycja) ---i mozolne wspinanie sie w w OCENACH na + ----- jest o wiele trudniejsze---- niz podtrzymanie spzredazy przy dobrych lub bardzoi dobrych ocenach na OPEN.
Dali po prostu ciała ----NIE KTO INNY TYLKO ONI....a naprawde była taka szansa zeby tu gra utrzymywała sie DUZO DŁUZEJ wq top -10 --top 20 ---ale przy tak błedach nawet na poziomie savów wypuscili grę ----to nie ma sie co dziwic ze teraz jest juzna 82 Pozycji steama -----Piwerwsze dobre wrazenie robi sie RAZ ---tak mówia ----ile trzeba teraz czasu i ilu opinii zeby chociaż 75-80 % dotarli .??
Chyba znam kilka jak nie kilkanaście premier które po wyjściu z EA generowały zyski. Teraz już nie przesadzałbym z demonizowaniem sytuacji po naprawie najważniejszych tematów.
Jeżeli się trend utrzyma z opiniami to 75% możemy zobaczyć w przyszłą niedzielę. W międzyczasie może wejść jakiś fix który jeszcze bardziej przyspieszy przyrost pozytywów i może być szybciej.