Mylisz się, ptysiu, wielu kupowało po 6, 8, 10, 12 zika, itd. pisząc o 120 zika na horyzoncie. A niektórzy krzyczeli "nie sprzedawajcie akcji". Posłuchali. Trudno. Teraz mieliby liczbę akcji x2. Awresja do strat i efekt utopionych kosztów są bardzo silne... Miłego.
Ja tylko napisałem o dwóch sprawach: RSI I kursie blisko 3,5. To były dla mnie dwie kluczowe informacje. Kupiłem i o tym napisałem. A kto też kupił, ten ma już spory zysk. Miłego :)
RED to przez prawie 2 lata obrzydzał spółkę, pisał, że spadnie na 0,58, że firma nic nie produkuje, że nie ma perspektyw itd. Jest ze zorganizowanej spekuły. Jak już spuścili kurs na 3,6 (obrzydzali, po KAŻDYM dobrym ESPI), to się wystarczająco obkupili i zmienili wajchę.
A proszę. Przykłady na szybko: https://m.bankier.pl/forum/temat/14293769
~RED 2024-01-22 11:07 IP 77.222.234.* MOLEKUŁA!To znafcy, mylioneszy, kiedy miało zostać podane info?CZAS START!
~RED odpowiada 2024-01-22 15:10 IP 77.222.234.* chłopcze, nagonili cię i teraz szukasz naiwnych? Może kupiłeś pod rekomendację?To teraz lekcja historii: wpisz w wyszukiwarce PIRÓG Biomed Lublin i od tego momentu prześledź historię spółki. To tylko kilka lat. Historię fabryki frakcjonowania osocza ci odpuszczę. CZAS START!
Super RED. Tylko wciąż piszesz po ile kupiłeś, ale nie piszesz czy sprzedałeś. Za miesiąc może być znowu 3.5 albo 9. Wtedy się ujawnisz co zrobiłeś, tylko jaka będzie tego wiarygodność. Teraz wygląda jakbyś sam siebie chwalił tylko z innego IP. Więc pytanie na które albo odpowiedź albo nie ma sensu rozmawiac: trzymasz akcje, czy zrealizowałeś zysk. Za miesiąc zweryfikujemy czy rzeczywiście zrobiłeś dobry interes i masz wyczucie, czy tylko mitoman....