Pomyśl chłopie trochę, zobacz jaki jest wolumen obrotów od paru tygodni. 99% akcjonariuszy akcje trzyma, sprzedają najbardziej niecierpliwi i tyle. KILKA osób dziennie. Reszta sobie czeka i obserwuje ze spokojem kurs.
Oczywiście że nie trochę duży temat do rozwinięcia
Bardziej chciałem pokazać jak ktoś musi być......... Żeby napisać coś takiego jak w tytule wątku ale forum jest dla wszystkich no i każdy może w nim uczestniczyć
Na forum było już trochę osób, które nie wierzyły w spółkę (klon, puma). Teraz mamy kolejną. Jeśli z walorem jest tak źle, to po co te komentarze mające wywołać emocje? Sprzedać i przejść na lepsze akcje. Chyba że chce się odkupić tanio...
Zwykła prowokacja spokojnie czekać przyjdą informacje to i kurs znajdzie swój poziom
jest źle bo my mamy akcje a będzie dobrze jak sprzedamy ziarenko niepewności i strachu kiełkuje to było pewne że będą skakać kursem góra dół zobaczcie jak na L wycwiczyli schemat 0,10-0,07 po którymś razie zaczynasz kombinować może jednak sprzedam odkupie taniej oczywiście że tak tylko kiedyś nie wroci
Sceptyk nie czytasz ze zrozumieniem napisałem że nawet kupiłem po 3,90 trochę akcji a co oznacza że to mogło być jedno zlecenie za 2tys. mam jeszcze po 4,20-4,60 ale żeby było grzecznie bo mi współczujesz potężny pakiet mam za ok 1,06 można poczytać moje wpisy jak się niektóre sprawdziły powiem Ci więcej będę chciał dobić do 200000akcji tylko nie wiem czy mi się to uda bo to muszą się spełnić pewne zależności wiem fatalnie to o mnie świadczy ale co Ty napiszesz ludziom jak się będą zabijać o akcje po 5zl a tak serio to myślę że piszesz na zlecenie życzę wszystkim miłego weekendu
Andy ! Myślę ,ze masz spory pakiet i słuszne plany. Yoshi jest dla cierpliwych. Ja siedzę tutaj 1,5 roku. Mam 55 koła ze średnią 1,24. Max miałam 70 koła. Dla mnie to ważna spółka, mam tutaj 1/4 kapitału. I mam mega cierpliwość. Jako lekarz wiem, że są tutaj super podwaliny. Wszystko przeanalizowałam. Myślę ,że nie należy się liczyć i komentować jakieś durne wpisy. Szkoda czasu i energii. I chyba złamię zasadę. I coś dokupię. I tę część sprzedam , jak poleci na 4-5 zł. A reszty będę pilnować jak pies swojej kości. Pozdrawiam kolego. I sukcesów życzę.
O dziękuję bardzo fajny wpis średnia wspaniała pakiet też fajny dobry pomysł na krótką sprzedaż 2sesje i możemy mieć 6,5zl ja niestety nie ma już środków a L nie chce ruszać bo tam też mogą wydarzyć się cuda, chyba się starzeję że czasami durne wpisy denerwują życzę miłego weekendu chociaż pogodowo ma być nieciekawie