• pozdro dla ABB xDDD Autor: ~januszbiznesu [79.184.237.*]
    fascynuje mnie ta postać na tym forum xDDD chyba musiał naprawdę ch*jowego deala zrobić na Wittchenie, że tak obśmiewa tą spółkę. a my, wytrawni inwestorze, tylko liczymy ile na tej spółeczce zarobiliśmy.... :))

ps: swoją drogą ciekawe jak się czują teraz ci, co puszczali wczoraj w panice akcje po 27,50 ;)
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~Jack [5.172.234.*]
    No to fakt, teraz będzie siedział cicho i zapewne uaktywni się przy pierwszej korekcie ze swoimi farmazonami. On to on może chciał taniej kupić i myślał że coś mu da ta pisanina na forum. Bardziej jednak intrygują mnie osoby które dziś mając już wszystkie fakty ma stole i wysokość dywidendy sprzedawały akcje rano po 29 zł. No to trzeba być dopiero mistrzem parkietu:dddd
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~Smok [83.28.168.*]
    Teraz to i tak taniutko i popatrzeć na plany spółki to tu będzie grubo
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~bv [5.172.255.*]
    Czy moze byc Abb jeszcze przed dywiedendą ?
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~Jaruś [89.64.0.*]
    Popatrzcie na moje wpisy z ostatnich 3 miesiecy. Zapowiedziałem dywidendę 3,5 zł ? Czy wszystko jak należy rozkminiłem ? Nie śmiejcie się z ABB. On znakomocie wyleszczył forum. Można było dzęki niemu kupować za 28 zł. Nie śmiejcie się z niego.
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~Jack [5.172.239.*]
    Co prawda to prawda
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~ktos [77.65.97.*]
    Ten człowiek nie siedzi tylko na wittchenie. Widziałęm go jeszcze na innej firmie, niestety nie pamiętam której. Zawsze wróży spadki.
  • Re: pozdro dla ABB xDDD Autor: ~BigBadUgly [31.61.247.*]
    CDP i bodajże Orlen. Na Dino chyba też go widywałem.
[x]
WITTCHEN -1,23% 16,10 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.