• bedzie ruch... Autor: ~hmm [31.61.178.*]
    spekulacyjny....techniczny...a moze i fundamentalny...ale bedzie....w ktora strone...zdecydujcie sami
  • Re: bedzie ruch... Autor: ~II [185.231.12.*]
    Może w nastepnym tygodniu coś ruszy.Najgorsze są te zawirowania wojenne,dużo inwestorow się wstrzymuje z wiekszymi zakupami a reszta gra zachowawczo niestety.W takim klimacie ciężko będzie bez infa uzyskac wieksze wzrosty.Ale na 20-30 % można liczyć.Zakładając oczywiście ,że nie zmieni się sentyment i nie spadnie.
  • Re: bedzie ruch... Autor: ~ZrujnowanyPosiadacz [188.146.123.*]
    Jacy inwestorzy hahaha...Inwestorow to tu nie ma od lat...Jesli juz to spekulanci a bardziej prawdziwe okreslenie to hazardzisci :-)
  • Re: bedzie ruch... Autor: ~II [31.0.84.*]
    Pisząc inwestorzy miałem na myśli cały obraz giełdy,marazm jest na wielu walorach a wzrosty mniejsze niz jeszcze miesiac temu.Jezeli chodzi o plaze to każdy widzi jak jest i co to za papier.Spekulant też inwestor.Wiec jak ktos chce zaryzykowac to kupuje a kto nie chce idzie kupic inny papier.Dziwie sie tym jękom i żalom,nikt nikogo nie zmusza i nie zmuszał do zakupu plazy-widziały gały co brały ,wiec po co teraz ten płacz.Papier spekulacyjny,można szybko zarobic i szybko stracic kto ma cohones ten ryzykuje.Nic dodać ,nic ująć.
  • Re: bedzie ruch...2 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    Hmm pisze .....będzie ruch techniczny a może fundamentalny ? Takie coś to są starocie z xx wieku Drogi Przyjacielu . Ruch spekulacyjny ? Posiadacz . Czy można zagrać na giełdzie powiedzmy 50 czy 100 razy po kolei i to bez żadnego ryzyka ?
  • Re: bedzie ruch...3 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    Odpowiedż .Tak .Ale w kasynie już nie .
  • Re: bedzie ruch...4 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    A Ty Posiadacz też grasz bez ryzyka ,tylko z drugiej strony .
  • Re: bedzie ruch... 5 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    A więc Posiadaczu jest przyciąganie ziemskie a z drugiej strony siła nośna .To przyciąganie ziemskie to jest dołek , dołki itd .A siła nośna działa od dołu w górę ..........Powiedz Posiadaczu jaka jest perfekcyjna ,czyli ta najlepsza siła nośna na giełdzie ?
  • Re: bedzie ruch... 6 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    Posiadacz, pamiętasz te nasze dyskusje ? Ty dobrze i poprawnie wszystko mówiłeś . Gdybym się Ciebie posłuchał pomimo Twojej słusznej racji byłbym dziadem .A wiesz dlaczego ? Wyszedłbym z mniejszą stratą i załapałbym się na następny haczyk .
  • Re: bedzie ruch... 7 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    A teraz Posiadacz trochę Tobie napiszę. A więc są dwie strony .Załóżmy ja jestem z tej pierwszej strony a Ty z tej drugiej i cała rzecz polega na tym ,że ja nigdy nie będę na tej drugiej stronie a Ty nigdy nie byłeś w tej pierwszej .Ale żeby osiągnąć mistrzostwo trzeba przejść cały proces szkolenia.Rozumiesz ? A więc zaliczyć dwie strony oczywiście teoretycznie a tym bardziej praktycznie .Czy kapujesz ,po co była ta ośla ławeczka ?....
  • Re: bedzie ruch... 7 Autor: ~ZrujnowanyPosiadacz [46.205.141.*]
    Ciekawe te Twoje wywody Rysiu ale przestalem je czytac bo to zupelnie inny od mojego poziom abstrakcji... Fakty sa jednak takie ze cokolwiek tu nie napiszemy to nic z tego nie wynika... Ulica sama z siebie nic nie zainicjuje a grubas jest za skapy i chytry na podbitki wieksze niz 30-50%...
  • Re: bedzie ruch...8 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    Drogi Posiadaczu a Tobie co się stało ,mechanizmu zapadni nie zauważyłeś czy co..?
  • Re: bedzie ruch...9 Autor: ~Rysiek [5.173.29.*]
    Posiadaczu ,może nie masz tak humoru pisać po tym upadku bez amortyzacji ..,?.Ale wiesz ,podam Tobie termin słowny tak za bardzo nie cieszący się popularnością w tym naszym otoczeniu , a mianowicie ..pomoc .No wiesz, czasami jest przydzielana przedsiębiorcom .Co Ty na to ?Ja jak tu padałem to podłożyłem sobie kocyk z wielbłądziej wełny.
[x]
PLAZACNTR 1,46% 2,79 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.