• Odpisy Autor: ~newbie [212.127.93.*]
    Dobrze rozumiem ostatni komunikat? Odpisy spowodują jutro solidne spadki, natomiast 30 kwietnia raport ukaże się na zero albo delikatnym minusie, nie będzie impulsu do wzrostu więc kolejny rok na poziomie 1.40-2.00 zł?
  • Re: Odpisy Autor: ~Irasiad [188.33.225.*]
    Wynika z tego, że odkładają futurystyczne wizje dla genZ na bok a koncentrują się na obuwiu wojskowym i aktualnych zamówieniach. maseczkom pewnie termin ważności minął i tak.
    No i wiadomo teraz, dlaczego rezygnacja była. Poniósł konsekwencje chybionych decyzji?
  • Re: Odpisy Autor: ~Sceptyk [81.166.222.*]
    W raporcie zobaczysz potezna strate i raczej watpie zeby niedzwiedz zmarnowal taka okazje. Jutro z rana lekcja dlaczego stopy nie sa cudownym lekarstwem na unikanie straty na malo plynnych walorach.
  • Re: Odpisy Autor: ~Tramwaj [176.106.34.*]
    Za 4 kwartał będzie duży zysk z zamówien dla MON więc nawet po odpisach będzie spory plus.
  • Re: Odpisy Autor: ~Tramwaj [176.106.34.*]
    I tak będzie spory zysk za 2023 rok , a 1Q 2024 jeszcze lepszy bo realizują duże zamówienia dla MON...tu kupujemy przyszłość , a ta rysuje się bardzo dobrze...
  • Re: Odpisy Autor: ~alex [94.254.211.*]
    Dobrze że wywaliłem całego gniota...Nie warto go ruszać wyżej jak 1,4-1,6.
  • Re: Odpisy Autor: ~Mewa [31.61.179.*]
    Odpisy robia bo nie chcą płacić podatków tak mysle, więc powinien być zysk
  • Re: Odpisy Autor: ~LESZCZ [31.0.84.*]
    A może robią odpisy bo mają z czego odpisać? Zobaczymy a jak na razie wsparcie trzyma poniżej 1.90 wyprzedaż może przyspieszyc
  • Re: Odpisy Autor: ~LoL [89.64.13.*]
    na siłe zanizanie p 21 akcji ... co za "tempe ciule"...
  • Re: Odpisy Autor: ~Dan [31.0.62.*]
    Zabawę mają przednią, tylko że nikt im nic nie oddaje, sensu to nie ma żadnego, ale zabawa jest przednią w podkładanie zleceń.
  • Re: Odpisy Autor: ~czydobrzemowie [149.102.244.*]
    jak można zaniżać kurs spółki, która potrafi wszystko odpisać? to powinno chodzić po dziesięć dwadzieścia
  • Re: Odpisy Autor: ~Sceptyk [5.173.3.*]
    Zegnamy cie przyjacielu, zagladaj do nas czasem
  • Re: Odpisy Autor: ~LESZCZ [31.61.172.*]
    No niestety. Strategia się nie sprawdziła, trzeba będzie jutro wyjść z pozycji no chyba że dziś wyjdzie jeszcze cena powyżej wsparcia.
  • Re: Odpisy Autor: ~Sk [5.173.96.*]
    Spadki spadki spadki i po chwili znowu spadki
    Wyglada na podobny schemat co w zeszłym roku.
    Trochę poczyscili leszcza, max 20% obrotów, więc można spokojnie się przyglądać jak ekipa spadkową działa., dobrałem 3k, średnia poniżej 2 zł, śpię spokojnie i nie ustawiam żadnego SL bo zrobiłbym armagedon.
    Ja redukuje pozycje. 50% poszło reszta pewnie jutro. Technicznie kierunek spadkowy, może być zatrzymanie na 1.68 ale raczej idzie w kierunku 1.45
    Rozumiem, pisałem dużo wcześniej, że będzie czyszczenie SL, ja czekam na majowy raport i wtedy zdecyduje czy zostaję , czy spadam. Już swoje na ten rok zarobiłem na Manydev, więc mogę tu zagościć na dłużej. Pozdr.
    A co lepsze do 2.04 żadnej akcji leszcza, niech spuszczają, ja będę systematycznie tego trupa dobierał. Taki mam kaprys i potrzebę.
    Piszesz ze zadnej akcji od leszcza a nasz forumkowy leszcz pisal dzisiaj ze puscil w rynek polowe z 15k.
    O której godzinie puścił, zapytaj go a o której napisałem posta i jak wyglądał arkusz?
    Byku, co mnie obchodzi o ktorej kto i co puscil, patrze na wykres i widze dramat. Jesli masz watpliwosci to zerknij na minutowy, zobaczysz konkretne paczki po stronie podazy, wnioski oczywiste
    Chlopie sprzedaj i zapomnij, skoro widzisz dramat i paczki ha,ha chyba nie z Inpostu, śmieszny jesteś i tyle.
    Update poszło całość a było łącznie 20k. Niestety moja strategia nie zadziała. Powodzenia ja szukam innych okazji btw 8% straty
  • Re: Odpisy Autor: ~Sceptyk [46.15.154.*]
    Obserwuj, mozliwa pulapka, wsparcie jeszcze z filtrem
  • Re: Odpisy Autor: ~LESZCZ [31.0.68.*]
    Nie ja już zamknąłem już się czaje na coś innego, według mnie okazja jaka była nie została wykorzystana spadło poniżej wsparcia teraz trwa retest poziomu z drugiej strony i zapewne odbije od wsparcia w nowym ruchu spadkowym.
  • Re: Odpisy Autor: ~mowiedobrzeconie [190.2.155.*]
    protektor powinien chodzić po osiem
    tyle butów i maseczek sprzedali w zeszłym roku
  • Re: Odpisy Autor: ~Papa [31.0.120.*]
    Sprzedalem tego gniota sakramenckiego
  • Re: Odpisy Autor: ~Janosik [37.30.24.*]
    Obie akcje sprzedałeś? Ostro grasz!
  • Re: Odpisy Autor: ~zemsprzedal [93.190.140.*]
    trzy żem sprzedał, tyle ile butów miała ostatnia para protektora
    dobra firma ten protektor
  • Re: Odpisy Autor: ~Marunia [37.109.148.*]
    Są 2 opcje ....Spłata kredytów za emisję i odpisów ciąg dalszy ... Czyste konto Lumy ...i wszystkie akcje na parkiecie .Wakacje na Cyprze...........
[x]
PROTEKTOR -4,09% 1,05 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.