Dobrze rozumiem ostatni komunikat? Odpisy spowodują jutro solidne spadki, natomiast 30 kwietnia raport ukaże się na zero albo delikatnym minusie, nie będzie impulsu do wzrostu więc kolejny rok na poziomie 1.40-2.00 zł?
Wynika z tego, że odkładają futurystyczne wizje dla genZ na bok a koncentrują się na obuwiu wojskowym i aktualnych zamówieniach. maseczkom pewnie termin ważności minął i tak.
No i wiadomo teraz, dlaczego rezygnacja była. Poniósł konsekwencje chybionych decyzji?
W raporcie zobaczysz potezna strate i raczej watpie zeby niedzwiedz zmarnowal taka okazje. Jutro z rana lekcja dlaczego stopy nie sa cudownym lekarstwem na unikanie straty na malo plynnych walorach.
I tak będzie spory zysk za 2023 rok , a 1Q 2024 jeszcze lepszy bo realizują duże zamówienia dla MON...tu kupujemy przyszłość , a ta rysuje się bardzo dobrze...
Trochę poczyscili leszcza, max 20% obrotów, więc można spokojnie się przyglądać jak ekipa spadkową działa., dobrałem 3k, średnia poniżej 2 zł, śpię spokojnie i nie ustawiam żadnego SL bo zrobiłbym armagedon.
Rozumiem, pisałem dużo wcześniej, że będzie czyszczenie SL, ja czekam na majowy raport i wtedy zdecyduje czy zostaję , czy spadam. Już swoje na ten rok zarobiłem na Manydev, więc mogę tu zagościć na dłużej. Pozdr.
Byku, co mnie obchodzi o ktorej kto i co puscil, patrze na wykres i widze dramat. Jesli masz watpliwosci to zerknij na minutowy, zobaczysz konkretne paczki po stronie podazy, wnioski oczywiste
Nie ja już zamknąłem już się czaje na coś innego, według mnie okazja jaka była nie została wykorzystana spadło poniżej wsparcia teraz trwa retest poziomu z drugiej strony i zapewne odbije od wsparcia w nowym ruchu spadkowym.