• Hero's Hour - Global Autor: ~sae [5.173.210.*]
    Pojawiła się nasza gra w TOP100 global ;)
    Póki co 91 miejsce, ale może będzie się pięło wyżej.
  • Ma Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Gdzie ten troll co się śmiał z premiery po trzech dniach ?
  • Re: Ma Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Rozumiem że przez trola śmiejącego się z premiery odnosisz się do mojego pytania jak poszła premiera? I 97 miejsce globala gdybyśmy żyli w Twojej alternatywnej rzeczywistości w której śmiałem się z tej premiery miałoby sprawić że się muszę schować? Zabawny z Cb gość choć z problemami.
  • Re: Hero's Hour - Global Autor: ~Adi [31.61.228.*]
    To nie jest ranking globalny tylko ranking promujący Nintendo na USA (i to tylko prognoza pomagająca nakręcić sprzedaż) . Rzeczywiste miejsce w USA masz z poziomu konsoli na dziś około 200 miejsca po tyg sprzedaży w rankingu 2 tyg więc będzie jeszcze wyżej . Jak masz swicha bez problemu to sprawdzisz.
  • Ok Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Niezależnie co on pokazuje to jednak mniej więcej on pokrywa się z przychodami i premierami. Thotd. Yl najwyżej i w rankingach podpisany najwyżej na globalu. Front gorzej a front 2 jeszcze gorzej. I wg mnie on jest powiązany ze sprzedaza na całym świecie bo np. fronty w Japonii dobrze się sprzedawały
    Ale w globalu jednak nisko były. które miejsce finalnie osiągnie to bez różnicy. Mamy grę która okazuje się że jeśli na steam dobrze idzie to i na swich dobrze pójdzie. Aktualnie już 17 gier w tyle.
  • Re: Ok Autor: ~Adi [31.61.228.*]
    Nie pokrywa się nie pisz głupot.
    Za pisanie głupot powinna być odpowiedzialność finansowa a jeszcze grupa to lajkuje dramat ...
    Czekam na srodowy ranking gdzie forek podaje miejsca z konsoli z USA UK i JP (dodam że gry na JP rynku nie ma). Dodam że gra się coś tam sprzedaje ale nie jest to sprzedaż z kosmosu. Po sposobie jak gra w rankingu rośnie może być to mały longseller.
  • Re: Ok Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    A kto twierdzi że to jest jednorazowy strzal jak thotd ? Wystarczy włączyć. Steamdb i zobaczyć że ta gra się sprzedaje dobrze od początku premiery. Co do rankingu. Jeśli uważasz że się nie pokrywa to Twoja opinia i ok. Wiem tyle że przychody znacznie rosły jak były premiery gier które w globalu dobrze wypadały (nie pisze teraz.o grach przecenionych o 90 procent). Po prostu tam jest analogia. Oczywiście że global będzie inny niż regionalne bo to już tacy jak Ty udowadniali co każda premier ilekroc któraś gra pojawiła się w globalu xd. Naprawdę Ameryki nie odkrywasz. To jest dopiero któryś tam tytuł który w miarę normalnej cenie pokazuje się w globalu i to jest najwazniejsze. Mamy mieć tytuły longsell a nie jednorazowe wystrzały. Tylko takie coś da nam pełna stabilność w.przyszlosci. o
  • Re: Ok Autor: ~ha [79.185.41.*]
    do końca tego kwartału zobaczymy 6-7 nowych produkcji ,moje zdanie na temat brylantynki znacie ,,,,,,,,,,jednak po wspólnym kolegów wystąpieniu ,jest realna szansa na dotrzymanie terminów ,kasaka płynie i to jest ważne
  • Re: Ok Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Podzielam opinię. Miałem piękny wywód podsumowujący ich wystąpienie, ale dziwnym trafem został usunięty przez moderatorów, choć nikogo nie obraziłem. No cóż. Wnioski każdy niech sobie sam wyciągnie, choć przypadku ja akurat tam nie widzę. Nie bez powodu zapowiedziano ten wywiad po takich (negatywnych) doświadczeniach.
    To nie jest ranking globalny. Jak coś się dobrze sprzedaje na Steam nie jest gwarantem że tak będzie na konsolach i odwrotnie. Np thotd który podajesz ladne przychody generuje na konsolach zaś na PC nawet w promkach wogole się nie sprzedaje.
  • Re: Ok Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Kolego to jest serio nieistotne. Nam potrzebne są premiery. Mamy kolejną i tym razem wg mnie udaną.
    To się liczy, nie rankingi, oceny, czy komentarze.
    Pozdrawiam
    Potwierdzam dobra gra mam tytuł na swichu:)
  • Re: Ok Autor: ~Adi [31.61.229.*]
    Gry nie ma w rankingu i nadal obstawiasz że to sprzedaż globalną. Rankingi dodam że są 2 tyg i przez ten okres gra rośnie w pozycjach. Ja analizowalem ten ranking 2 lata temu że znajomym i wyciagnelismy z tego wnioski Gra na dzis dzień około 140 miejsca w USA (najlepsza gra z gier wydanych w ramach seed funda i na to wygląda że sprzedaż cały czas się kręci).
    Analizuje spółkę od dłuższego czasu że względu na sentyment do starych gier jestem w akcjonariacie na dobre i na źle. Na obecnych poziomach nie ma co się stresować . Po drugie liczę też że niedługo dostaniemy Nintendo direct bo długo już nie było (nie liczę Nintendo direct /Nintendo Partners bo to jest pokaz dla drobnych z małymi wyjątkami) często po pokazach Nintendo indie 1-2 miesięcy później był duży pokaz
    (Nie liczę Nintendo indie* mały błąd się wkradl
  • Re: Ok Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Luzik kolego. Coś w tym jest co piszesz w zakresie prognoz. Aż muszę poobserwować inne tytuły które wychodzą. Dzięki za uwagi. Co do ND. Każdy na nie czeka. Wg mnie klasyczne czerwcowe i zapowiedź tego co jest wielka tajemnica Zbyszka. To co teraz się dzieje to faktycznie dla takich jak Ty czy ja bez różnicy. Sprzedać nie sprzedamy do najwyżej dobierzemy :p
  • Re: Ok Autor: ~Hmm [188.47.123.*]
    To dobrze że kupujesz widać lubisz sado maso. Do 2.2 jeszcze daleko. Mam nadzieję że nie dostaniesz zawału na tych poziomach.
  • Re: Ok Autor: ~ja [5.173.104.*]
    2.2 to by mogło kosztować jakby przychody wróciły to tych z przed lat czyli musiały by być ujemne
    Jak będą ujemne wróci na okolice na max 30 Marcet cap policz sobie ile to jest
    Ale ty bierzesz pod uwagę obecną sytuację spółki? Co gorszego mogło by się jeszcze wydarzyć żeby to miało spadać? Nie wydajemy nic dużego od paru lat i trzymamy wszystko w tajemnicy czekając na zgodę osób trzecich. Naprawdę nie widzę nic co mogło by pogorszyć wycene na chwilę obecną
    Jesteś insaiderem wiesz nad czym pracują i czy w ogóle? Czy może skończy się to odpisami jak zerwaniami umów z IP ownerami. Nie wiem co będzie a ty widzisz świetlana przyszłość przez różowe oksy. Patrząc na zagrywki prezesa wszystkiego można się spodziewać.
    Nie jestem insiderem, jestem realista, jestem pewny że 100 ludzi siedzi tam na tyłkach od 2 lat i nic nie robi, to robota marzeń:)
    To jest nc, bierz wszystko pod uwagę. Na takich jak ty z różowymi oksami prezesi zarabiali krocia
  • Re: Ok Autor: ~hfgfsgv [37.30.6.*]
    ja słyszałem od osób co się zajmują AT że się tu 5,5 szykuje a nie 2,2 albo 1,7 co już kiedyś pisaliście a teraz 2,2 się marzy wam...najlepiej to 50 gr CO :)
[x]
FOREVEREN -1,03% 2,88 2025-11-07 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.