Po 24 bm. może być około 4 złote.
Fundament jest.
A nie daj Bóg kolejne zachorowania
Wartość obecna mniejsza jak mieszkanie na Złotej 44.
Ciekawe co wybieracie ?
A tyle co wiem już większości poprzez fundusz własny nie ma.
Co nie znaczy , że w każdym razie może mieć.
Bo dużo nie brakuje do 50, 1 %
Ufffff
i kolejny (po wcpunk®) nawiedzony.
COVID i inne "zarazy" dadzą jak już nie dały (tylko nikt jeszcze otym nie wie) Miliardy € czy $ a może £, bo przecież wszyscy się rzucą na produkty "ratujące" życie z lubelskiego tzw. holdu
Dnia 2024-04-19 o godz. 09:44 ~J-23 napisał(a): > Ufffff > > i kolejny (po wcpunk®) nawiedzony. > > COVID i inne "zarazy" dadzą jak już nie dały (tylko nikt jeszcze otym nie wie) Miliardy € czy $ a może £, bo przecież wszyscy się rzucą na produkty "ratujące" życie z lubelskiego tzw. holdu > > > > HaHAhahaaa
Scettuś, tobie już nic nie pomoże, nawet topowy Sanmed :-).
A jak tam masowe zwolnienia i podwyżki gazu, prądu, ciepła, itp niedawno o tym ci i nie tylko tobie pisałem,....
Ciekawe czy te nieSZCZĘŚCIA może ominą łukiem szerokim lubelski tzw holding?
Ps.
Jeśli twoja "troska" i przepowiednie o mój stan zdrowia są tak samo skuteczne jak "wróżby" o snw od 19 lat , to jestem zupełnie spokojny (o moje zdrówko)
Scettuś, niestety nie ty będziesz decydował o sposobie eliminacji, także pewnie poczujesz się rozczarowany. Już kilku kozaków, którzy byli pewni, że wzięli dobry towar, jest już w innej gęstości :-).
Dnia 2024-04-19 o godz. 16:58 ~J-23 napisał(a): > wc**** > Nie strasz, nie strasz, bo będzie ,... śmierdziało > i sztuczna (pachnąca) skóra nie pomoże !!!!
O, widzę, że hanukowy podnóżek nie jest ci obcy x-D. Ale doprecyzowując- mój wpis był informacyjny. A straszenie zacznie się przy plandemii 2.0 ;-).
Dnia 2024-04-20 o godz. 19:59 ~Bodrzi napisał(a): > https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/9491626,niepokojace-informacje-z-chin-15-krotny-wzrost-zachorowan.html