ładnie się zwalił relpolek no cóż a tak fajnie to wyglądało mogli już się wstrzymać z tym komunikatem do końca sesji chyba że chcą po taniości doładować do worków. A tak wogóle to ciekawe co na walnym.
dupa zbita ale myślę że to było celowo z tym infem żeby sobie kupili papieru taniej jak wiadomo dzisiaj walne więc są zablokowani no i o to chodziło żeby dzisiaj wystraszyć a jutro sobie dokupią a akcji coraz mniej w obrocie
a dodając do tego wszystkiego to zrobili to co chcieli wyjebali starych a powkładali swoich do rady no i robią swój plan wyśmienicie .Wypierdolą wszystkich bez mydła ale narazie trzeba jeszcze poczekać na konkrety bo to wszystko musi się złożyć w całość w tej układance no a pózniej to dopiero będą jazdy na kilku spółkach tam gdzie weszła grupa kci życzę wszystkim wytrwałym wysokiego kosmosu.
specjalnie mieszają żeby dokupić tanie pewnie jeszcze mają za mało po kieszeniach.A tak poza tym to po huj piszą takie dyrdymały jak okazuje się że wyniki są jeszcze do końca niezbadane to po co robią ludziom wode z mózgu
bo to działa na zasadzie debilnego impulsu.........i pędu stadnego.....zanim przeczyta ze zrozumieniem już naciska enter. wiedzieli co robią podając info podczas sesji......................to socjotechniczne zagranie......specjalnie....
bardzo mi sie spodobala wasza rozmowa jest cos w niej - wlasnie przez przypadek kupilem dzisaj relpol ma potenjal wzrostowy bar duzy a to chbya byla korekta w biegu
ciekawe czy dzisiaj też znajdą się jełopy co będą wypierdalać na potęgę a grubasy będą łykać także i w tej spółce biznes jest już poukładany.A najbardziej to śmiać mi się chcęz Jakubasa bo taki oto wielki biznesmen cuda chciał stworzyć w polnej ponarze cholera wie czy relpol też mu się nie śnił a tu wyruchali go bez mydła za cienki jest do kci może im po piwo latać.
jezeli w raporcie nie bedzie znaczacej zmiany w wynikach no to nie mozna pozostawic tego bez echa .
po za tym troche dziwna praktyka zeby informowac o czyms co jeszcze nie zostalo dokonczone .tym tez ktos powinnien sie zajac
dla mnie też to jest niezrozumiałe żeby podawać jakieś wyniki które do końca nie są zbadane to czyste robienie wałka no i co niektórzy się wyjebali ale taka już jest giełda czasami trzeba tylko dobrze poczytać