Przestań się ośmieszać naganiaczu, wiesz dobrze, że to truchło nie ruszy tak szybko , wszyscy to widzą, po tej podbitce którą tu zrobiliście czekam spokojnie w okolicach 0,30 gr . A teraz popłacz
Nie bądź żałosny bardziej niż jesteś hipokryto spadziowy. Niby miało Cię tu nie być, a jesteś znaczy papier jest smaczny. Ale naganiaj na spadki leszczy bo ja też czekam z koszykiem i pewnie nie tylko ja, zwłaszcza słupy Zarządu. Potem po okresie zamkniętym Zarząd od nich zbierze do 80 groni. Czysty zysk !!!
Jesteś zwykłym naganiaczem i nic tego nie zmieni , pokaż naganiaczu gdzie jest napisane , ze zarząd SKUPI te akcje , ja znalazłem ,że zarząd MOŻE skupić i równie dobrze MOŻE pocałować mnie wiesz gdzie ., ale nie musi
Miało cię tu podobno już nie być żałosny spadziowy trollu. Udajesz, że nie wiesz jak zarządy zbierają papier podczas skupu ? A może to właśnie ty jesteś jednym ze słupów tego układu ? Trolluj dalej, czekam.
Nikt nikogo nie nagania, nie rozumiesz spółki, nie kupuj. Mówiłeś, że tu nie będziesz zaglądał, a jednak cię ciągnie. Przypadek ? No cóż, najpierw zalecam lekturę słownika ortograficznego.
Sam zostałeś zdemaskowany trollu spadziowy, naganiaj na spadki bo wszyscy chcemy zdążyć tanio kupić przed raportem uwzględniajacym przychody i zyski z tegorocznych Espi ze stycznia i lutego, wal śmiało najlepiej do 10 groni
Widzę , że ekipa naganiaczy atakuje , mam 50 k akcji i więcej nie chcę , na tak mało płynnej spółce to i tak mam o połowę za dużo ale taki miałem plan i tyle kupiłem i czkał będę max 3 lata lub okolice 3 zł .
A to bardzo dziwne bo pisałeś że już nie masz nic, ja nie naganiam wręcz przeciwnie proszę abyś mi sprzedał po 10 groni swój pakiet tej rzekomo złej spółki. Ale zgadzam się z tobą w jednym 3 zł to właściwa wycena za jedną akcję. I spokojnie sobie poczekam.