Orzeł chłopie zaczynasz mnie irytować... Dla mnie oceny też są ważne i GOP je poprawi wierzę w nich. Ale czy ty nie kumasz ze na samych mieszanych zrobią po tyg sprzedaż ok 300 000 sztuk? W ciągu roku milion. Gierka jest tak oryginalna, że ludzie łykają jak pelikany. Sprawdź ile gier w top 20 ma oceny mieszane a zarabiają setki baniek. The invinicible ma 90 % pozytywów ale IFZ sprzedał o połowę więcej kopii niż the invincible przez pół roku. Nie ma co gdybać. Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Na samym końcu kasa musi się zgadzać!! Z niej będzie płacona nasza dywidenda!
Bo napiąłem co jest bardziej istotne? Prof ty strasznie nadpobudliwy jesteś. Jak będą lepsze oceny to nie będziesz czekał na wyniki. Ja nie rozumiem że na mieszanych sprzedają? Jakbym nie rozumiał to bym tu nie siedział. Chyba proste. Mnie nie irytuje że ty czekasz, ja po prostu wiem że oceny mieszane a raczej ich poprawa na teraz są ważniejsze niż podany wynik.
czy to cos zmieni, mniej wiecej gamalitic pokazuje ile poszlo, wazne zeby oceny sie poprawiły bo to moze spowodowac wzrost sprzedazy i kursu ktory teraz strasznie jest sponiewierany
Kurs dla tych co kupowali po 6 PLN nie jest tragiczny, pytanie co będzie dalej ...? Przy takiej ilości dostępnych akcji na rynku można w dużym przybliżeniu ocenić jaki kurs oddaje sytuację finansową spółki! Jak mi ktoś powie, że spółka ma problemy finansowe to dobrze się ubawię ...!