znowu jakieś przekręty za kulisami i tylko, jak zwykle, mniejszościowi dostaną po kieszeni. Cała ta nasza GPW wraz z KNF są siebie warci i nic nie chronią indywidualnych. Jeśli piszą że nie muszą podawać wszystkich informacji to jak można obiektywnie oceniać spółkę.....K>>>A CYRK!!!
a co to za zmiana nastroju?? Pisales przeciez, ze juz bedzie tylko dobrze, a Jeff to teraz wzor uczciwosci i pracowitosci. Jedna mala emisja akcji i juz taka zmiana?? Przeciez ostrzegalem, ze to kwestia czasu... Zrobili podbitke, loski sie nabraly i wracamy do spadkow, taka to spolka!
nie chce mi się z Tobą pisać bo dalej nie nauczyłeś się czytać ze zrozumieniem a ja nigdy nie napisałem i nie napiszę dobrego zdania o obecnym Zarządzie SZULERNIUSA. Emisja może być ale nie musi i wszystko zależy jakie zdanie na ten temat mają nowi większościowi a mam głeboką nadzieję że pogonią obecną kadrę większością.
czlowieku o czym Ty piszesz wogole.. Emisja jest pewna! Skad niby kase maja brac na dalsze prace i co najwazniejsze na dalsze wyplaty dla zarzadu?? Czytales ostatni raport finansowy?? Bo mam wrazenie, ze chyba nie.. Pisalem, Ci tez ze akcja Izrael-Iran to bedzie kapiszon i to tez nic nie da.. i co? I mialem racje.... Tyle lat na spolce a Ty dalej nie ogarnisz jak Cie tu w wala robia...
kasę na wypłaty mają z działalności operacyjnej a w marcu wpadła za dostawę ropy też jakaś ale licząc na kasę z działalności operacyjnej to minie kolejny rok bezczynności i pisania jakie to są zasoby do ogarnięcia. Jeśli chodzi o emisję to mogą zrobić z prawem poboru dla obecnego akcjonariatu/ bez prawa poboru sprzedać według własnego uznania za gotówkę komuś lub objąć samemu ale to odpada bo nie ma kasy obecnie. Patrząc na dotychczasową działalność obstawiam że sprzedadzą bez prawa poboru któremuś obecnemu, większościowemu instytucjonalnemu co nie zmienia faktu że kolejny raz mniejszościowi stracą na tym śmieciu bo spadnie wartość pojedynczej akcji.
Dajcie sobie spokój z tym trupem.
Ja ostatnio akumuluje akcje Patentusa.
Cena/zysk = 1,8, cena/WK = 0,66, FF = 20% i właśnie podpisali kolejną umowę w PGG za 44 mln.