Oooooj red, i po co Twoje wyliczanki nieudolne, zajrzyj na profil spółki a tam jest napisane jak byk: Free float = 2,91%
Sorry, ze tłumacze jak dziecku, ale chyba powinnam... free float, to znaczy - wolnych akcji w obiegu.
ooook kiki, po co Twoje posty, jakbys przeczytal ze zrozumieniem, to bys nie pisal takich glupich rzeczy, serio free float to wolne akcje w obiegu? rany boskie, dzieki stary za, bez Ciebie do konca zycia bym sie zastanawial
jeszcze raz wielkie dzieki:)
Nie potrzebnie się wkurzasz, bohaterze. Tutaj naprawdę nie potrzeba wielkiego intelektu, aby czytać ze zrozumieniem. Skoro wiesz co znaczy free float, to nie pisz od rzeczy, że w obiegu jest ponad 8% ALC. Albo naucz się liczyć zamiast dąsać.
P.S.
Jestem kobietą
Przeczytałam swój pierwszy post, tam stoi jak byk "powinnam" więc chyba jasno określiłam swoją płeć.
Cóż, czytanie ze zrozumieniem, dla niektórych jest olbrzymim wyzwaniem. Nie trzeba było chodzić na wagary chodząc do pierwszych klas podstawówki, właśnie wtedy uczono koniugacji czasowników.
Sorry, że tłumaczę jak dziecku, ale chyba muszę. Koniugacja (z łac.) – to odmiana czasownika przez osoby, czasy, tryby, strony, liczby, aspekty.
dziekuje, dziekuje, za lekcje bohaterko:) widzisz, bo ja juz dawno z podstawowoki wyszedlem, a na dziennikarstwie tego nie juz nie ucza, szkoda, moze bylabys wesola i niemarudna kobieta, a tak jest jak jest