lubie czytać skomlenie tych ubranych w akcje powyżej 130 że to odbije gdzie w dzień w dzień leci minus -3/-4% zostało im tylko nawzajem się pocieszać dziś też skonczycie z -2% na 87 się widzimy kupcie dużo pampersów bo przyda wam się bo będzie brązowo leszcze zostały z papierem zgubiła was chciwość kto mądry sprzedał i liczy hajs randomy giełdowe...
eh piekny jest jęk tych ubranych leszczy ja gram shorta na to bo wiadomo że to będzie spadac dlatego ja zarabiam a ty leszczu czekasz z akcjami na swoje 150 których długggooooo nie zobaczysz. przy 100 zł za akcje wymień sobie pampersa tylko shorty tutaj zostały biedaku xD
Mitomanie - podaj jaki instrument pozwala rozegrać shorta na Synektiku. Kod i termin wygasania. FYI mnie ubrali srogo przy 9,80 zł ale staram się to znosić z godnością.
Tiaa...Byli już tu tacy mądrzy inaczej przy 30 czy 60,tylko potem wąchalli gumy jak kurs z piskiem poleciał w górę, niektórych do dziś nie widzę na wątku...no chyba ,że pozmieniali niki...
..Byli już tu tacy mądrzy inaczej przy 30 czy 60,tylko potem wąchalli gumy jak kurs z piskiem poleciał w górę, niektórych do dziś nie widzę na wątku...no chyba ,że pozmieniali niki...zaraz znikniesz i ty lub zmienisz nik
Biedaku tu jak by było po 1,11 to też nie kupisz jesteś żałosny i jak widać bardzo potrzebujesz się gdzieś dowartościować, już wiem kim jesteś w domu :):):):):)
Pamiętacie mena? To był jeden z największych p r z y g ł u p ó w tego forum, właściwie drugi po wielonikowcu Adamie, jeżeli to nie był jeden z jego nicków