Dnia 2024-04-16 o godz. 22:19 ~Profesor napisał(a): > Steki bzdur
Profesorku, aleś się wysilił!!!. To ile dostajesz za taki komentarz. Wypadałoby byś strzelił jakąś naukową rozprawkę, a tu tylko dwa słówka, jak u Johnnego z żabką. Lenistwo z takim tytułem, to i nie dziwota, że i prezio Małecki palcem w bucie nie kiwnie.
Jak już tu pisałem masz poważne kompleksy na punkcie Pana Małeckiego. Nie potrafisz napisać choćby jednej wiadomości bez jego nazwiska. Najwyższa pora na lekarza specjalistę, bo zmiany w mózgu mogą być bardzo niebezpieczne i niestety już nieodwracalne.
A co zapomniałeś kto jest prezesem Petrola i jakie są efekty jego pracy? Demencja starcza to zmiany w jakim organie, czy aby nie w mózgu? Już nie potrafisz tego skojarzyć? Na leczenie za późno?
Kolejny przykład twojej niemocy umysłowej. Gdzie tu jest powtórzenie? Ten brak elementarnej umiejętności rozróżniania merytorycznej treści widać w pomysłach na zarządzanie Oilem. Jaką korzyść uzyskałeś wyrzucając wszystkich Kazachów ze spółki?Poprawiło to, czy pogorszyło jej potencjał biznesowy? Znowu nie kojarzysz na jakim terenie są zasoby wydobywcze? Szkodniku, usuń się i nie rujnuj tego projektu i akcjonariuszy!!!
Kiedy tajemniczy inwestor kupi po nominale ? Tak obiecywali Prezesi PAM czyli obecny Prezes spółki? Tu wiosna lato jesień zima nic mi się nie przypomina.
Pieniądze inwestora są potrzebne na uruchomienie wydobycia, a nie wykup akcji. Spółka musi tworzyć dochód, a tym samym swoją wartość, co umożliwi sprzedaż akcji komukolwiek zainteresowanemu. Ślepe pomysły są złośliwym PAMałeckowatym nowotworem nieodwracalnie niszczącym spółkę.
Dnia 2024-04-17 o godz. 12:33 ~Gamoń napisał(a): > Kompleksy na punkcie Małeckiego , to jest naprawdę abstrakcja -:)
No nie bardzo abstrakcja. Przez klika ostanich lat Johnny się intensywnie zapluwał w obronie Małeckiego jakby miał na jego punkcie kompleksy. A te kompleksy to z szukania własnej godności, cokolwiek to u niego znaczy :-).
Mam jednak nadzieję, że Johnny/Małecki wyleczy swoją głowę i w końcu zrozumie jak prowadzić ten biznes. Może jeszcze nas zaskoczy. A to by było ...., no nie?!!