• WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~megikr2 [78.131.185.*]
    A HTL KISI.....I PO WINIKACH JAK BĘDĄ SUPER TO TEŻ WĄTPIĘ ŻEBY JAKOŚ BARDZO SIĘ RUSZYŁO.
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~igor12 [91.94.109.*]
    To sprzedaj Baranie i nie marudż.Nie cierpie takich klientów.
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~carlsberg [89.79.190.*]
    Ruszy ruszy, za rok za 18-25plnów bedzie mozna sprzedac, super inwestycja wg mnie
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~ixo [212.76.37.*]
    to co piszesz to nie ulega kwestii, pzry czym 25 zł to zadna tu rewelacja, to będzie cena zbliżona w przeliczeniu, do ceny sprzed splitu. A należy pamiętac że naprawdę dobre spółki dochodzą do ceny sprzed splitu BEZ PRZELICZANIA tylko nominalnie. Tutaj split był genialny bo malutki i jest zmieszany z efektem kryzysu, co jest super okolicznością. Mówiąc prościej jeżeli zdjąc ze spółki spadki wywołane TYLKO kryzysem, kurs startowy wyniósłby własnie ok. 25 zł. A więc od tej wartosci mozna rzec, że zacznie się odróbka spadków wynikających z kryzysu. To z kolei oznacza że gdyby to zjawisko nie wystąpiło, kurs htlki mógłby spokojnie rosnąc wobec ogarniania coraz nowych rynków i korzystnych przeliczeń walut, np.do 200 zł wg cen sprzed splitu, co daje po splicie i po zasypaniu kryzysu cenę ok. 40 zł. Myślę że tak będzie chociaż trochę potrwa. Tak więc wystrzałów tu nie będzie ale sprzedaż po 25 wydaje się przedwczesna. Mam htlki 20k i to jest własnie to.
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~al [195.85.199.*]
    Pod wyniki ruszy ruszy mysle ze przed ogłoszeniem z 12 bedzie a pozniej to jedna wieka niewiadoma, albo ueuforia albo spokojne wzrosty, chociaz jakas luka w gore by sie przydała he
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~www [77.222.248.*]
    ok -tylko wyniki za 3 dni a ona stoi jak zaklęta a nawet spada
  • Re: WYNIKI JUŻ JUŻ.... Autor: ~www [77.222.248.*]
    ok -tylko wyniki za 3 dni a ona stoi jak zaklęta a nawet spada

[x]
HTLSTREFA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.