• Nie macie sumienia Autor: ~Annonim [185.22.136.*]
    Ja rozumiem, że na giełdzie wygrywają silniejsi ale to co się tutaj dzieje od wczoraj przechodzi ludzkie pojęcie. Każdy myślący wie co oznacza, gdy Zarząd rekomenduje brak wypłaty dywidendy po czym po kilku tygodniach wypuszcza nową strategię, której ostatnim zdaniem jest cytuję "Podjęcie decyzji o wypłacie dywidendy oraz
    wysokości wypłacanej dywidendy będzie przy tym w każdym wypadku zależała od decyzji akcjonariuszy w ramach zwyczajnego Walnego Zgromadzenia, którzy nie będą związani w żaden sposób rekomendacją Zarządu." ale Wy nadal chcecie żeby ludzie sprzedali teraz po 50 groszy a później mieli depresję itp. To jest zwykłe chamstwo, inaczej się tego nazwać nie da.
  • Re: Nie macie sumienia Autor: ~Waldemar [36.252.241.*]
    Jaką dywidendę? Człowieku! Akcjonariusze to PCF, a oni zanim wypłacą sobie dywidendę, obciążą PCF kosztami "dozoru", bo im się to bardziej opłaca. Równie dobrze tu możesz się notować na giełdzie, jako fajny na to sprawny spawacz.
  • Re: Nie macie sumienia Autor: ~Ciekawy [185.22.136.*]
    Harmonogram wygląda następująco: PCF na najbliższym walnym odrzuca uchwałe o przekazaniu zysku ponad 3 mln na kapitał zapasowy a następnie zwołuje zwz w sprawie wypłaty dywidendy co daje 20 gr na akcję wypłacone w maju :)
  • Re: Nie macie sumienia Autor: ~KJB [37.47.80.*]
    I jeszcze 3 darmowe dodatki ....niestety kiszonka do bizona w 2025 .O ile nie poda Pcf że rezygnują jak ostatnio to robią ....I odpis.Społka z rakiem ...
  • Anonim ile jesteś % w plecy ??? Autor: ~ivo [137.220.79.*]
    Anonim ile jesteś % w plecy ??? bo cos ostro jesteś sfrustrowany, obstawiam ze masz ogromne straty rzędu 80%

85gr w grze i piszą o 64gr, o 50gr a nawet 43gr. jak tam spadnie to będzie ostro, ale nie będzie to zaskoczenie skoro tak szybko przepalają kasę na nieporadnych devów. skończyły się lukratywne wpływy a zaczęło tanie wyrobnictwo.
  • Re: Anonim ile jesteś % w plecy ??? Autor: ~Annonim [185.22.136.*]
    50% straty a Ty? Ja nadal liczę, że PCF (bo na Incuvo nie liczę) będzie chciało zachować twarz i tę dywidene na poziomie 20gr wypłaic, więcej mi nie trzeba:)
[x]
INCUVO -0,32% 0,62 2025-09-19 11:55:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.