Jak wyniki za 4Q będą na poziomie PGE, + jak przyjdzie Energetyce częściowo lub całościowo sfinansować odmrażanie cen energii i nie przekładanie ich w znaczącym % na odbiorców to promocja dopiero przed nami.
To są decyzje polityczne Joński, Buda, no i ten od pacyfikacji rolników Kierwiński dzięki któremu mógł Tusk powiedzieć o rolnikach huliganach a i nasz minister kultury Sienkiewicz idą do Brukseli jak Karpiński od wiezienia do UE
Wszyscy nadajecie się na eutanazję te komisje są dla odwrócenia uwagi Polska rozwijała się za bardzo no i Tusk ją przystopował tracę na tym a w końcu sprzedają energetykę i będą mogli sterować gospodarką Polski aby była nierentowna po prostu podniosą ceny prądu
hmmm nigdy nie byłem na forum Hydrobudowy...i nie przesadzaj z ta "masą" pieniędzy wszak 000 to nie 000 000.... a teraz cyatata kabaretu Dudek " Pana Majstra to mogą pocalowac tam gdzie słonce nie siega".....
Byłeś aż do upadłości dla mnie bańka ti dużo a ile ty nosisz w portfelu? Spólka fajna ale dużo zależy od decyzji polityków nie jestem za jednymi czy drugimi (Pis PO jedno zło) ale przy realizacji Nabe byłoby 5 zeta a tu mamy chaos Marek Jakubiak poseł na sejm mówi że tam nic się nie dzieje czekają na wybory do europarlamentu potem euro, zielony ład itd
Dlaczego tutaj tylko polityczne komentarze Jak czytałem przed październikiem to był miód Czyżby inwestorzy to ukryty PIS Ale nie martwcie się było źle a będzie lepiej jak z EURO