Pytam kiedy będzie 1zl lub mniej za akcję Compr bo chętnie kupię duża ilośc
Co mnie tam jakis Szymański, Fojt i inne dziady obchodzą .... I do tego coś lub ktoś typu Consigliere
Bzdury, kiedy 1zl lub niżej?
Dobrze byłoby, żeby w zakładzie miał duży spacerniak. Ruch to zdrowie i może zrzuciłby trochę brzucha.. Przed wynikami ponizej 2 Pln, potem już Marek z Qbq będą mówić, że kupuja po 90 groszy.
Szymański i Fojut powinni cię obchodzić bo to właściciele tej firmy. To ich decyzje będą wpływały na kurs akcji. Z tymi dziadami przesadziłeś. Cosigliere może faktycznie wygląda jak dziad ale Fojut to jak model z żurnala.
Co mnie dziady obchodzą ... Parkietto, a przed wynikami nie będzie 0,9zł? Myślałam, że będziecie nakręcać makaron na uszy już teraz, to dopiero w maju będzie 0,9zł?
Dnia 2024-04-15 o godz. 16:48 ~Qbq napisał(a): > Co mnie dziady obchodzą ... > Parkietto, a przed wynikami nie będzie 0,9zł? > Myślałam, że będziecie nakręcać makaron na uszy już teraz, to dopiero w maju będzie 0,9zł?
Rzeczywiście ten mecenas Szymański wygląda jak dziad. Na dodatek to jak defraudował pieniądze ludzi na Ukrainie i pozostał bezkarny po tych działaniach spowodowało, że stał się bardzo zuchwały. Po artykule można rzec, że to już jest recydywa. W końcu dobierają mu się do tyłka i pójdzie siedzieć.
Qbcia, od nawijania makaronu na uszy jest Spokojny consigliere, chociaż teraz może nie być już taki spokojny. Wyniki pewnie będą fantastyczne i rekordowe. To potwierdza tylko tezę z artykułu, że przetarg Solino to była ustawka pod Obajtka.
Obajtek będzie osadzony?
Compr zagrają?
To tylko powiedzcie kiedy brać i czy nie lepiej poczekać jak będą oddawać za free...
Nawijajcie makaron wszyscy się boją i nawet ja się przestraszylem
Dno den
Lubicie takie głupie opowiastki Artur, Parkietto i ferajna.
Jak wam czegos brakuje to sobie inny portal poszukajcie
I jeszcze dam sobie łapki w górę przyznają, dramat.
Gdzie ci ludzie się rodzą ....
Dnia 2024-04-15 o godz. 15:13 ~Filiżanka napisał(a): > Szymański i Fojut powinni cię obchodzić bo to właściciele tej firmy. To ich decyzje będą wpływały na kurs akcji. Z tymi dziadami przesadziłeś. Cosigliere może faktycznie wygląda jak dziad ale Fojut to jak model z żurnala.
W zakładzie karnym lubią takich lalusiów jak Fojut. Zamienią się teraz rolą z Tamarą. Teraz poczuje jaki to wysiłek dłużej klęczeć. Chłopaki mają tylko nadzieję, że ma wycięte migdały.
A jakie to ma znaczenie ? Przecież wszystkie akcje Szymańskiego na jego zlecenie (zwłaszcza te niedopuszone do obrotu na GPW) sprzedał już dawno jego kumpel Parkiet.
Akcjonariuszem Compremum jest Fojt i NN OFE potraficie to sobie sprawdzić nie bądźcie leniwi nawet na bankierze znajdziecie zakładkę akcjonariat.
Ja obstawiam weekend majowy kiedy to na wypoczynku spektakularnie z pompą zostanie zatrzymany mecenas Szymański, ale według mnie słusznie. Fj uta natomiast zatrzymają na Mazowieckiej przed firmą w tygodniu 19-tym.
W tym artykule jest wszystko po za jednym Szymański nie miał akcji Compremum podczas podpisywania kontraktu i z tego co mówi Parkiet teraz też ich już nie ma bo zlecił Parkietowi sprzedaż wszystkich które niedawno kupił od Raubo.
Musicie tworzyć więcej nowych nicków i bardziej rozdmuchać te swoje aferki kogo to będzie aresztować i kiedy !!
Do wyników finansowych pozostało wam kilka sesji jeśli nie będzie wyników wstępnych to może wam się jeszcze uda trochę zbić kurs w dół o kilka groszy.. do dzieła !!
Dnia 2024-04-18 o godz. 14:21 zakar napisał(a): > W tym artykule jest wszystko po za jednym Szymański nie miał akcji Compremum podczas podpisywania kontraktu i z tego co mówi Parkiet teraz też ich już nie ma bo zlecił Parkietowi sprzedaż wszystkich które niedawno kupił od Raubo.
Zakar, wątek jest w innym temacie. Jak obstawiasz terminy na obu panów? Masz formalne pełnomocnictwo od Szymańskiego, że próbujesz go tutaj wybielić? Czy mecenas Szymański trzyma Fj uta w garści? (Wiceprezesa Fj uta) Pytania się mnożą i żadnej odpowiedzi.