• Zwariowali! Autor: ~Dolars [185.246.208.*]
    175 tyś. sztuk! To wszystko w jedyne 72 godziny. Aż łezka mi się w oku kręci że nie mam akcji, a długo się zastanawiałem czy nie brać w piątek. Gratulacje dla tych co kupili.
  • Re: Zwariowali! Autor: ~qwerty [78.30.99.*]
    chyba wszyscy byli dzisiaj zaskoczeni tym wynikiem :)
  • Re: Zwariowali! Autor: ~Znawca [185.246.208.*]
    Pewnie z pół bańki w miesiąc sprzedadzą.
  • Re: Zwariowali! Autor: ~klu [194.0.181.*]
    I żeee niby to ruszy dzisiaj kurs w zieloną otchłań? Tak to widać? "TAK wielki sukces" przełoży wajchę?
    A co oooccceeennnaaammmiii? To niema wpływu?
  • Re: Zwariowali! Autor: ~Znawca [185.246.208.*]
    W świece biznesu liczą się przychody i zyski. W świecie idealnym może i oceny graczy są ważne. Taką kasę zrobili w 3 dni że mogą teraz spokojnie pracować, a to przecież wczesny dostęp. Kurs miał by nie rosnąć bo oceny słabe? Ważne że zielone się zgadza.
  • Re: Zwariowali! Autor: ~Dolars [185.246.208.*]
    Ja Was nie rozumie i nie rozumie co się dzisiaj stało ale dzięki temu że jestem inny niż wy, obkupiłem się jak głupi. Dzięki, tyle co oni sprzedali w 72h to większość gier nie osiąga przez cały swój żywot. Albo Wy jesteście sierotami albo ja. Niedługo się przekonamy.
  • Re: Zwariowali! Autor: ~456 [37.248.166.*]
    Wpływ na kurs mają miliony na koncie, a ta gra w porownaniu z hf2 np ma całkowicie inny potencjał, czytam na bieżąco negaty i ciągle nawet jak ktos daje go teraz zaznacza ze czeka tylko na naprawienie błędów aby wrócić z poztytwem, pozatym właśnie to już jest ewenementem że aż tylke się już sprzedało z mieszanymi ocenami... oceny poprawia grę zaktualizują i rozszeża ale liczy się tu pomysł jaki jest wprowadzony... I ci co na to czekali nawet dając negata teraz zostawiają furtkę do pozytywu i dalszego rozwoju gry a to bardzo rzadkie zjawisko...
[x]
GAMEOPS -0,75% 13,30 2026-05-05 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.