• Do przemyślenia Autor: ~kzz [31.0.70.*]
    Odbiegając trochę od tematu GX1, polecam obserwować spółkę Zortrax. Mając oczywiście świadomość, że rynek NC ogólnie należy klasyfikować jako "rynek podwyższonego ryzyka" to wykres ZRX wygląda dosyć ciekawie. Biorąc to pod uwagę oraz to, w jakiej branży działa spółka (należałoby trochę poczytać) oceniam każdy zakup papiera poniżej 0,20 za doskonałą okazję. Nie ukrywam, że brałem spory pakiet po 0,17 i nie jest to żadna rekomendacja z mojej strony, polecam za to przeanalizować spółkę i wykres, dodam że warto.
  • Re: Do przemyślenia Autor: ~Kubek [89.205.131.*]
    A ja mam obie w portfelu i zortrax i gx1
  • Re: Do przemyślenia Autor: ~kzz [31.61.175.*]
    Witam ~Kubek, wczoraj tragiczna sesja na szerokim (WIG 20 -2,48%, NC -0,48%) natomiast zarówno GX1 jak i ZRX na zielono. Z pewnością obroty na obu spółkach nie powalają na kolana, ale przy takiej przecenie na całym rynku to całkiem niezły wynik. Świadczy to jedynie o tym, że obie spółki mają spory potencjał wzrostowy, a chętnych do sprzedaży coraz mniej. Jak tylko "słabe ręce" i panikarze puszczą w rynek to co mają puścić, to tutaj dopiero zaczną się prawdziwe wzrosty. Tak to widzę, jednak nie wyprzedzajmy faktów...

Pozdrawiam
  • Re: Do przemyślenia Autor: ~Kubek [83.87.169.*]
    Zobaczymy hossa trwa głównie na dużych spółkach, kapitał w końcu popłynie do małych i średnich i na Nc kwestia kiedy i na pewno w poszczególne spółki czy GX1 i ZRX przyciągną kapitał? Mój na pewno. Co zrobi rynek zależy zapewne od newsów i wyników.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.94.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Gx [185.186.152.*]
    I co już się namyśleli? Znowu poniżej 7zł.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
[x]
GENXONE 3,92% 5,30 2025-11-28 13:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.