Wsparcie 2.92-3zl. Możesz mieć rację. Teraz to wabik ta podbitka. Jak za 1.5 miesiąca będzie 2.91zl to kiepsko dla wykresu. Ale patrz swiecowy dla klarownosci
Poziom wsparcia wskazałeś, a przypadkiem zapomniałeś o oporze, czy to niewygodne tydzień przed wynikami? :P Przecież na giełdzie gra się pod coś. Pod co innego tutaj grać jak nie pod wyniki i podział zysku?
Witaj MSP . Inwestycja A wyczucie to są odrębne sprawy. Znudziłem się poprostu. Jesli masz watpliwosci do kierownictwa zmieniasz zarządzanie.....pzdr Bobi:)
Działają MSP. Zawsze jest wsparcie i opór. Czasami ciężko wyrysować. Żeby świecie miały sens musi minąć 3 sesje A wskaźniki to już inna bajka. Jesteście młodzi cieszcie się życiem. Szkoda waszego życia na gpw lub nc czy coś.....pzdr Bobi:)
Czy Bobi przeprosi za dyrdymały i brednie o testowaniu wsparcia, czy może zamilknie albo będzie udawał że nic takiego nie miało miejsca? Inwestor jak z mysiej kiszki wór na mąkę... XD
Wreszcie ktoś przeciwnie. Tkwiąc w Twej logice musisz mieć rację czy tylko insunuujesz . Nie jestem nieomylny nawet Bóg nie był bo zakumplował się z Judaszem. Pisałem 2 dni wzrostu....jest wzrost??
Prognozy w stylu: "gdy na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to w połowie listopada pada albo nie pada", to ja też sobie mogę napisać. Mógłbyś już stąd zniknąć ze swoim sceptycyzmem do tej spółki i naganianiem na wydmuszki z NC. Uskuteczniaj swoje proroctwa na forach spółek, których akcje posiadasz, zamiast robić tu śmietnik.
Cóż, jedno na razie jest pewne. Za tą dużą transakcją nie stoi nikt z zarządu ani rady nadzorczej, z uwagi na okres zamknięty przed publikacją wyników.