Czy ktoś wie co z akcjami serii E. Pytałem Pana Prezesa i milczy. Ma ktoś wiedzę na ten temat? Ja pewną wiedzę posiadam. Ale to potem. Chyba jak ktoś będzie bardzo zainteresowany możemy podyskutować. Jak wygląda sprzedaż akcji poza GPW przez Pana Walukiewicza ? Jest to zgodne z prawem? A może ucieczka z tonącego okrętu? Szpital będzie czy tyko działanie na chwilowy wzrost akcji? Szpital miał być już dawno gotowy. Nie wygląda to dobrze.
Co z tą serią E? Jak coś wiesz to pisz. Na razie wygląda na to, że przez jakiś posiadacze akcji raczej nie będą mieli powodów do radości. Walukiewicz, jak najbardziej mógł sprzedać akcje po za rynkiem na umowę, to przecież nie problem. Chyba został pakiet Pani Walukiewicz. Zatem o ucieczce to za duże słowa.
Dzień dobry, wie ktoś co dzieje się w CC? Wyprowadzenie pieniędzy czy jest szansa na powrót do notowań. Ja za zapisy na serię E wniosłem pozew do sądu. Powiadomiłem też Giełdę i prokuraturę o machlojkach prezesa i jego doradcy Jerzego B. Może będzie nas więcej? Kogo jeszcze oszukali?
Dzień dobry, ma ktoś wiedzę co dzieje się w Constance Care? Ja za serię E oraz machloje prezesa i doradcy Jerzego powiadomiłem Giełdę i prokuraturę. Toczy się postępowanie. Może w grupie oszukanych osiągniemy coś więcej?