• Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~OBIETNICE_D_T [31.60.97.*]
    Na wiecu przedwyborczym niejaki D_T PO skonsumowaniu pizzy , stwierdzał że jak tylko przejmą władzę, to zobaczymy jak państwowe spółki pójdą w górę i zobaczymy na GPW optymizm inwestorów ... .

Jak widać nic się nie zmieniło, obietnice obietnicami a robią jak zwykle co innego, zresztą z tego jest znana ta ekipa. Niestety młodzi którzy głosowali w zeszłorocznych wyborach tego nie pamiętali ... .

Pozostaje podziękować obecnemu Nierządowi i zagłosować w czerwcowych wyborach do PE na kandydatów PIS.
    Tak samo trzeba zrobić w przyszłorocznych wyborach prezydenckich i zagłosować na kandydata PIS.
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Brukselka [31.0.49.*]
    Po co D_T znać się na GPW jak kasiora na konto za emeryturę z Brukseli wpada a to co się robi w rządzie to tylko porachunki prywatne z Kaczorami i Pisowcami i tylko o to nie jakiemu Panu z Brukseli chodzi. Tylko ruina gospodarki aby otworzyć drzwi dla Berlina.... To co zbudowano w 8 lat to teraz ten pan zburzy w rok...
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Brukselka [31.0.49.*]
    Jak Fundy zaczną sprzedawać to marnie z nami. Pan D_T popiera działania Czarneckiej: "Tusk w Sejmie: "Mam zaufanie do pani minister, to naprawdę jest bardzo kompetentna i dużo czasu poświęca - nie tylko że siedziba Ministerstwa jest w Katowicach - ale spędziła ostatnio godziny, a nawet dziesiątki godzin na rozmowach i z menedżerami spółek odpowiedzialnych za ten sektor, i że związkami zawodowymi, z ekspertami. Więc jestem spokojny co do trafności oceny, diagnozy pani minister przemysłu" powiedział Tusk podczas konferencji prasowej w Sejmie....... Ministerstwo planuje "przypisać" kopalnie do poszczególnych elektrowni węglowych spółek energetycznych.....
    No to lecimy na łep na szyję... Panika to mało powiedziane.... Bo panika to spadek o 20, 30%, 50% a tutaj to tragedia po takich ruchach zarządczych!!!! Kuluary jednak wiedzą więcej!!!!!"
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~hebel [83.22.168.*]
    Dopóki w państwowych firmach rządzić będą związki, będzie tak jak jest.Niezależnie od tego kto będzie w kraju rządził.
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Jebacpis [188.88.128.*]
    Obiecał zapełnić więzienia za 8 lat okradania państwa i drenowania kieszeni suwerena !
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Akcjonariusz [31.60.21.*]
    I wlasnie z tego powodu nie bylem juz na ostatnich wyborach razem z najblizszymi i namawialem innych i jak tak dalej pojdzie nie pojde na kolejne i nastepne i bede rowniez do tego namawial rodzine i znajomych bo nie lubie tracic swoich oszczednosci przez skladanie pustych obietnic na wiecach dyborczych a pamietam dokladnie nie jeden taki na ktorym p.Tusk mowil dokladnie to o czym pisze autor. Natomiast na zlodziejski pis nie zaglosuje nigdy w zyciu.
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Beza [31.0.53.*]
    Jakoś mnie jako akcjonariusza i inwestora na GPW w spółkach SP szło najlepiej w ciągu minionej dekady i musiałem największe podatki Belki płacić a teraz tylko straty... Co kraj to obyczaj.. Co inwestor to inne zdanie co polityk to inne zdanie... Teraz to ja wychodzę ze spółek SP bo boję się tej niegospodarności co nadchodzi... A jak ktoś nie głosuje to po prostu dezerter!!!! Ni baba ni chłop.... Taka roślinka........
  • Re: Co D_T obiecał przed wyborami ... ??? Autor: ~Akcjonariusz [31.60.21.*]
    Ty masz prawo do interpretacji ale ja dokonuje wyboru bo to moja kasa...
[x]
TAURONPE -1,47% 8,72 2025-10-03 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.