w alternatywie zawsze mozemy stuknąć trójkącik, nie musi być idealnie po bandach. ale to wyjdzie w praniu. odbicie na wsparciu. obroty .... roc i rsi ok. co więcej trzeba? jak narazie ftone lamie wsparcia bez przystanku... stawiam na UP. na początek na pewno do zamkniecia luki
troche przesadziłeś z tym 9 zeta chociaż fajnie by było... jeżeli to faktycznie wybicie po korekcie ze spodka jutro musimy mieć o wiele wyższy obroty... o zasięgu wzrostu nie bede pisać bo bedzie potem że naganiam:) każdy ma oczy i swój rozum więc widzi co jest grane... myślę, że jutrzejszy dzień będzie kluczowy... tak czy inaczej zapakowałem się po sam sufit, a jak jutro chociaż troche skoryguje to dokupie...
Chodzi wam o 0,90 czy 9 ? W to pierwsze to uwierze ale 9 ?????? Przecież bank juz wszedł na tą spółkę to tajemnica poliszynela. Tej firmy praktycznie już nie ma.....
faktycznie troche niskie obroty... oby jutro cała sesja była jak dzisiejsza końcówka:) na razie jest dobrze...myślę, że jeszcze do końca tego tygodnia trafi nam się sesja, która niedowiarkom pokaże że mamy właśnie wyjście z korekty po spodku, a wtedy droga do nieba otwarta:) pozdrawiam akcjonariuszy