• kurs Autor: ~zaklinacz [5.173.180.*]
    Jak dla mnie wygląda na to, że będzie zjazd na 250 zł, więc chyba najlepiej się wyzbyć akcji jeśli ktoś jeszcze posiada.
  • Re: kurs Autor: ~UwagaNatrolla [83.23.211.*]
    Staraj się bardziej trollu! Kolejna dobra premiera z peak 17500, udany port HF na konsole oraz świetnie zapowiadający się Crime Scene Cleaner, który może być tak dobrym hitem jak Contraband no i dywidenda niedługo 20-23 zł. Widać również po 11Bit, CRJ i CDR że gaming duży ma więcej siły, jako jedyny sektor nie bral udziału w hossie!
  • Re: kurs Autor: ~Zaklinacz [83.175.148.*]
    Wszystko fajnie, tylko zobacz jakie spadki w USA, groźba wojny w zatoce perskiej, bardzo duże odpisy obniżające wynik, a niedługo raport roczny.. do dywidendy jeszcze z pół roku...
  • Re: kurs Autor: ~Gapa [91.240.152.*]
    Jak ktoś trzyma dla dywidendy, tak jak ja, to nie ma znaczenia czy kurs jest po 50 czy po 500. Pewnie znowu dywidenda powyżej 20 zł na akcje.
  • Re: kurs Autor: ~zaklinacz [83.175.148.*]
    Ciekawe skąd taka dywidenda, bo zysk na pewno nie będzie 20 zł na akcje, dywidenda pewnie będzie w okolicach max 15 zł
  • Re: kurs Autor: ~tj [83.23.211.*]
    Co za 2man, trollować też trzeba umieć dzieciaku.

Skończ się kompromitować bo nieudolnie żebrzesz o akcje. Każdy rozgarnięty inwestor może sprawdzić wyniki po 3Q i oszacować z dużą dozą prawdopodobieństwa wyniki za 4Q. Moim zdaniem dywidenda na akcje będzie w widełkach 20-23 zł zł. Co do twojego żałosnego argumentu o odpisach to mają one charakter niepieniężny. Żałosny troll.

Tymczasem duży awans Crime Scene Cleaner na 119 miejsce steam wishlist.

Oceny House Flipper 2 konsole nadal prawie 5 gwiazdek na 5.

Infection Free Zone prawdopodobnie przebije dzisiaj 20 000 peak

Kilkadziesiąt gier w produkcji i czekamy na kolejne premiery.

Model biznesowy unikatowy, bezpieczny i efekt kuli śnieżnej dopiero przed nami.
  • Re: kurs Autor: ~Gapa [91.240.152.*]
    A dywidenda pewnie w czerwcu lub lipcu.
  • Re: kurs Autor: ~zaklinacz [83.175.148.*]
    No to teraz Miśki zobaczycie jaki będzie kurs skoro robi się gorąco na Bliskim Wschodzie
  • Re: kurs Autor: ~UwagaNatrolla [83.23.211.*]
    Dlaczego dzieciaku próbujesz tak nieudolnie trollować?!

Po pierwsze PLW jest po mocnych spadkach od wielu miesięcy, nie jest na szczytach jak większość spółek, cały czas dostarcza więcej gier o będzie poprawiał zyski i wypłacał większe dywidendy. Nie wiem skąd się urwałeś ale gaming mocno rósł po rozpoczęciu konfliktu na Ukrainie dlaczego? Mocny dolar! Próbujesz siać ferment a nawet nie zauważyłeś, że giełda w Izraelu skończyła sesję na zielono i co znawco?
  • Re: kurs Autor: ~Zaklinacz [83.175.148.*]
    No i to, że kurs spada zgodnie z moimi przewidywaniami, wyzbyłem się wszystkich akcji po 300+ a teraz czekam na 250 lub niżej na zakupy
  • Re: kurs Autor: ~Myślem [185.170.224.*]
    Zwykła korekta, płaskowyż, trochę nierówno ale generalnie to jednostajnie tylko że do góry. Jak ktoś kiedyś widział to wie o co chodzi :D
  • Re: kurs Autor: ~Zakliancz [5.173.208.*]
    Już 280 + jutro 270 kto kisi?
  • Re: kurs Autor: ~Zaklinacz [5.173.208.*]
    Z drugiej strony spółka nisko wyceniana jest więc jakaś szans na odbicie niedługo pewnie będzie jak nie będzie wojny
  • Re: kurs Autor: ~aaaa [79.185.140.*]
    o co chodzi z tą wojną? wojna to umocnienie dolara, osłabienie złotówki -> większe zyski spółek gamingowych
    Teoretycznie tak ale jeśli będzie wojna oberwie gospodarka (np wysokie ceny ropy) i waluta nasza poleci, a co za tym idzie kapitał zagraniczny wyjdzie z naszej giełdy spółka może mieć nawet dobre wyniki ale jak, nie będzie komu kupować to kurs może dryfowac. Jak wybuchła wojna na Ukrainie też mieliśmy spadki i to samo myślę że będzie w przypadku wojny w Zatoce Perskiej. Myślę że sam kupię akcje w następnym tygodniu skoro wszyscy tu twierdzą że będzie wysoka dywidenda
  • Re: kurs Autor: ~aaaa [79.185.140.*]
    tu jest 18% ff i nie ma żadnego kapitału zagranicznego, więc nie w tym przypadku. a IV kwartał to na pewno baaardzo solidne przychody, jeśli nie dorzucą więcej odpisów, to dywidenda będzie spokojnie powyżej 20 zł w tym roku.
    No ja mam zamiar kupić niedługo jeśli nie będzie wojny, ale myślę że to jeszcze nie koniec spadków i 250 jest w zasięgu
  • Re: kurs Autor: ~geko [146.70.99.*]
    Na IBC zaczyna się rajd. Zbierają papier ile wlezie
[x]
PLAYWAY 0,63% 238,00 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.