Staraj się bardziej trollu! Kolejna dobra premiera z peak 17500, udany port HF na konsole oraz świetnie zapowiadający się Crime Scene Cleaner, który może być tak dobrym hitem jak Contraband no i dywidenda niedługo 20-23 zł. Widać również po 11Bit, CRJ i CDR że gaming duży ma więcej siły, jako jedyny sektor nie bral udziału w hossie!
Wszystko fajnie, tylko zobacz jakie spadki w USA, groźba wojny w zatoce perskiej, bardzo duże odpisy obniżające wynik, a niedługo raport roczny.. do dywidendy jeszcze z pół roku...
Skończ się kompromitować bo nieudolnie żebrzesz o akcje. Każdy rozgarnięty inwestor może sprawdzić wyniki po 3Q i oszacować z dużą dozą prawdopodobieństwa wyniki za 4Q. Moim zdaniem dywidenda na akcje będzie w widełkach 20-23 zł zł. Co do twojego żałosnego argumentu o odpisach to mają one charakter niepieniężny. Żałosny troll.
Tymczasem duży awans Crime Scene Cleaner na 119 miejsce steam wishlist.
Oceny House Flipper 2 konsole nadal prawie 5 gwiazdek na 5.
Infection Free Zone prawdopodobnie przebije dzisiaj 20 000 peak
Kilkadziesiąt gier w produkcji i czekamy na kolejne premiery.
Model biznesowy unikatowy, bezpieczny i efekt kuli śnieżnej dopiero przed nami.
Dlaczego dzieciaku próbujesz tak nieudolnie trollować?!
Po pierwsze PLW jest po mocnych spadkach od wielu miesięcy, nie jest na szczytach jak większość spółek, cały czas dostarcza więcej gier o będzie poprawiał zyski i wypłacał większe dywidendy. Nie wiem skąd się urwałeś ale gaming mocno rósł po rozpoczęciu konfliktu na Ukrainie dlaczego? Mocny dolar! Próbujesz siać ferment a nawet nie zauważyłeś, że giełda w Izraelu skończyła sesję na zielono i co znawco?
Teoretycznie tak ale jeśli będzie wojna oberwie gospodarka (np wysokie ceny ropy) i waluta nasza poleci, a co za tym idzie kapitał zagraniczny wyjdzie z naszej giełdy spółka może mieć nawet dobre wyniki ale jak, nie będzie komu kupować to kurs może dryfowac. Jak wybuchła wojna na Ukrainie też mieliśmy spadki i to samo myślę że będzie w przypadku wojny w Zatoce Perskiej. Myślę że sam kupię akcje w następnym tygodniu skoro wszyscy tu twierdzą że będzie wysoka dywidenda
tu jest 18% ff i nie ma żadnego kapitału zagranicznego, więc nie w tym przypadku. a IV kwartał to na pewno baaardzo solidne przychody, jeśli nie dorzucą więcej odpisów, to dywidenda będzie spokojnie powyżej 20 zł w tym roku.