Mam pytanie do znawców czy im wolno brać nowe zlecenia ,Czy tylko same odzyski. Z góry bardzo serdecznie dziękuję chodzi o to że ci co dobrze przeczytali ten układ Czy wolno im brać nowe zlecenia
Bo widzisz kolega z tego wynika że mają bardzo dobry fachowców gdzie potrafią odzyskiwać kasę to szkoda takich osób zmarnować później bo oni są na pewno bardzo dobrymi specjalistami niż byłoby marnotrawstwem po spłacie wierzycieli zamykać działalność a pracownicy gdzie
Pracownik może sobie znaleźć pracę. Dla spółki obecnie jedynym celem istnienia jest spłata układu. Dopóki nie spłacą tego co trzeba, nie ma o czym mówić.
Tylko pamiętaj jak będą chcieli zdjąć spółkę z giełdy to zapłacą ogromne pieniądze za papier chociażby nawet do wartości księgowej To sobie wyobraź jaka tu cena za akcję będzie..:) Ja stawiam że minimum 5 zł żeby Wilk był syty i owca cała..:)
A mają pieniądze już powoli odkładają 60 milionów z jednego roku Zysk jest odłożony w portfelu więc Policz sobie jak to się przełoży na 5 lat..:)
Kasa w spółce więc będzie za co płacić.
Plus ogromne odszkodowania na które spółka jeszcze czekaaaa.
Ale spokojnie moim zdaniem ta spółka będzie prężnie stała.:)
Dalej nie kumasz to co napisane i to co napisałem wszystkich wierzycieli obligatoriuszy i akcjonariuszy. Nie po to DLND holding rozbijali i barczyński i Paulina Pkupowałi akcje..
Czekaj końca
Dnia 2024-04-15 o godz. 20:20 ~Wilkołak napisał(a): > Tylko pamiętaj jak będą chcieli zdjąć spółkę z giełdy to zapłacą ogromne pieniądze za papier chociażby nawet do wartości księgowej To sobie wyobraź jaka tu cena za akcję będzie..:) Ja stawiam że minimum 5 zł żeby Wilk był syty i owca cała..:) > > A mają pieniądze już powoli odkładają 60 milionów z jednego roku Zysk jest odłożony w portfelu więc Policz sobie jak to się przełoży na 5 lat..:) > > Kasa w spółce więc będzie za co płacić. > > Plus ogromne odszkodowania na które spółka jeszcze czekaaaa. > > Ale spokojnie moim zdaniem ta spółka będzie prężnie stała.:)
buahahahaha xD co ty ćpiesz leszczu? 1 kwietnia był dwa tygodnie temu. zysk idzie do obligatariuszy, już się zaczynają konkretne ratki. jakie zdjęcie z giełdy? tobie komorniik gacie zdejmie jak se tu akcji nakupisz na kredyt :) kasy odrobinę jest ale zaraz nie będzie. spółka czeka odszkodowana hehehe niezłe sobie tu jaja robisz
Dnia 2024-04-15 o godz. 19:09 ~Jurek napisał(a): > Bo widzisz kolega z tego wynika że mają bardzo dobry fachowców gdzie potrafią odzyskiwać kasę to szkoda takich osób zmarnować
buahahahaha xD w tej spółce windykacja od zawsze leżała i kwiczała. najprężniej to działał dział sprzedaży obligacji :)
Dnia 2024-04-15 o godz. 15:58 ~Jurek napisał(a): > Mam pytanie do znawców czy im wolno brać nowe zlecenia ,Czy tylko same odzyski. Z góry bardzo serdecznie dziękuję chodzi o to że ci co dobrze przeczytali ten układ Czy wolno im brać nowe zlecenia
oczywiście że im wolno brać nowe zlecenia na serwis, tylko kto to ma obsługiwać? oczywiście że im wolno kupować nowe portfele. tylko za co?
Niby nie ma kto obsługiwać a jednak coś odzyskują.. Może do obsługi tych wierzytelności wcale nie potrzeba aktualnie aż tylu pracowników jak się wydaje ? Nikt tak naprawdę chwilowo nie wie co tam w trawie piszczy poza wtajemniczonymi