Do spółki wchodzi nowy biznes wart 100 120 mln rocznie. Mega info. Wiecie już dla kogo nowa emisja będzie? Ale was wyleszczyli z papiera. tutaj 1 zl to będzie promocja na tym papierze. W poniedziałek +50%
Zawarty list intencyjny obowiązuje do dnia 30 czerwca 2024 roku, a w przypadku nie zawarcia przez strony do tego dnia umowy inwestycyjnej, list intencyjny wygasa.
List pusty w detale, nie wiązać i nie wiadomo z kim. Na takie hocopoły rynek nie gra. Nie zdziwię się jak będzie -
Coś mi się wydaje, że wywrotka gigusiów czeka. Zaraz będą na mnie pluć. Było podpisać z firmą z USA albo z Wietkongu.
Widzę że straszycie. Ile chcecie dostać PP? Swoje + dodatkowe? Umowę podpiszą, inna firma chce wejść na giełdę i będą starać się by doszło do tej umowy. Omijają dzięki temu czas i wydatki związane z wejściem na giełdę. Jeden potrzebuje drugiego więc kurs pójdzie czy to już teraz czy po 18 kwietnia, mało ważne.
Dnia 2024-04-13 o godz. 12:28 ~katalończyk napisał(a): > bardzo trafna uwaga :) > Tak jak pisałem w perspektywie 2 lat 1 zł to będzie promocja :)
buahaha xD co ty czlowieku bredzisz? do spółeczki z przychodami 2 mln która utopiła 5,5 bańki w windykacyjny gnój od bankruta, ma wejść za drobne 3 banieczki biznes na 120 baniek? co ty za prochy wciągasz noskiem?
Ważne że ty jesteś zaje…..ty. Wszystko wiedzący Marianek. Co ktoś nie napisze z lekkim pozytywem, uruchamia się Marian. My wiemy jakie masz zdanie. Nie wnosisz nic nowego do dyskusji