Przecież to było pewne I to było wiadome po to się podbija żeby wysypać papier tym bardziej wydmuszkę która została napompowana do kolosalnych rozmiarów..Brak zysków chodzący trup...
To się nazywa karmienie na podbitce...po mega podbitce.
Już robią zrzuty.:)
Oczywiście leszczykom co uśredniają dla. Dla mnie każdy się musi przejechać poczuć i poznać smak porażki więc jak najwięcej niech uśredniają pogadamy za kilka dni.
Pogadamy 15 maja po prezentacji wyników za I kwartał 2024. W tym kwartale zostały zawarte umowy z Barclays Bank, ZBP, Orlenem i California.Dochodzą oczywiście jeszcze płatności z umów zawartych w minionych latach.
kajtusie i cala ta ferajna wielonikowcow jestescie bidulki tak bezradni, ze te lamance semantyczne juz osiagnely poziom jadlodalni dla bezzebnych chlopcy , powtarzam: hejtowac trzeba umiec wieczorowka i szkolka niedzielna nie wystarcza, to nie jak u Tomka Sawyera , ten mial przynajmniej gryps i talent wy: nooo bidulki z Kocmyrzewa
No na pewno zmęczenie chyba nagnów wzrostowych chyba padli bo tu 24 godziny na dobę pracowały.. przez moment miałem wrażenie że zostali przykuci do krzesełek i laptopów zapałki w oczy żeby nie usunęli i do roboty :)
alberto czy ty potrafisz zgrabnie sformulowac jakies zdanie po polsku? ja 2/3 zycia jestem poza krajem ( no i potrafie rabnac byka ostro) ale ty milutki ..Boze..gdzie ty pracujesz? chociaz gdy slysze parlametarzystow , no to jestes moze i bystrzak ale wiesz , ze zielone to wzrosty? bo tak jakos nie jestem pewien sa takie obrazki z kropeczkami , z ktorych nalezy wylowic cyferke . probowales? bo daltonizm na gieldzie to trucizna , akurat zielony moze kosztowac zdrowie zbadaj to, martwimy sie