No i oczywiście jedno jedyne IP 188.146.*.* już się podpisałeś przedwczoraj o 23 jak co nie zależy i jak bezinteresownie stoisz z boku o 23 na forum jednej z kilkudziesięciu podobnych groszówek. Napisz jako piesek że masz zryty berecik na maksa bo od kwietnia 2018 pilnujesz jape
Zryty na MAXA a dlaczego mam marudzić wszędzie? Co cię boli czemu naganiacz na spadki przy kapitalizacji 7 mln? Ile wynoszą aktywa????? Ochydne zachowanie bardzo dobrze że od paru lat mają cię ludzie glebokoooo
Na nic nie naganiam. Mam niezły ubaw obserwując nieudolne próby roztaczania przez parę osób wizji dalekowschodniego rozwoju spółeczki. I tyle tutaj mojego interesu, przystopować podobnych tobie naganiaczy.
Nieeee wcale. W środę o 23 z dobrego serduszka ostezegales biednych leszczy których na govenie od 5 lat jak na narodowym co nie? Łap swoich NEPALCZYKOW naganiaczu obłudny. Czy nie dobra jest wspominsc o artykulach opłaconych przez zarząd Goveny? Kopiuj wklej w 3 dni główne redakcję wypluly jeden wywiad z legendarnym Wojciechem widmo gdy kurs był 10x razy wyżej miesiąc po. Ipohttps://www.pb.pl/chinczycy-wpinaja-sie-do-naszych-gniazdek-905094