Te Bond faktycznie nudzisz od kilku dni „bezinteresownie” interesujesz się spółka i piszesz dyrdymały w kółko powtarzając to samo. Bądź mężczyzną kup po 30 albo uciekaj stąd i nie becz
panie henryku glupota by bylo kupowac po 30 jak jest pakiecik po 28, ale mysle ze bedzie jeszcze taniej, bo obecnie bardoz ciezko ma z przejsciem na 30zlociszy, ewidetnie ktos pchal po 30zl kwit w rynek.
Na razie arkusz wygląda tak, że więcej stoi na kupnie ale może być to podpucha, zlecenia mogą szybko zniknąć i wtedy pewnie do luki wróci na 26 a potem się zobaczy.. na 29.90 dzisiaj stało trochę ukrytej sprzedaży ale nie była to jakaś wielka ilość. To giełda nie ma tu łatwych pieniędzy. Zobaczymy co dalej. Z obserwacji o ile jest tu ta ekipa obserwatora, to pompy były zawsze z 30 procent a potem ekipa znikała. Tu na razie wczoraj z 9 proc dziś z 6 ale wrocilo na 1 proc. Może te zlecenia to wabik plus ten podwyższony wolumen, zieleń ale nie za duża jak się złapią inni pójdzie większą podbitka z 20 czy 30 procent na raz a potem ekipa zniknie. Nie wykluczam też informacji o wejściu kogoś większego. Trochę tych akcji ktoś zebrał z rynku w ostatnich dniach.
Nie interesują mnie twoje teorie spiskowe. Spółka powinna byc wyceniona wg niezależnych portali na ok 270-350zl i mnie to rybka czy ktoś kupuje po 28 czy sprzedaje po 30.
Cdprojekt poniżej złotówki też podobni do ciebie opisywali w dziwnych barwach a przy 300 zniknęli pomijając 400+
Nie chce mi sie więcej wyjaśniać zresztą mysle ze wartość spółki znasz ale nie rozumiem zniżania sie do poziomu krawężnika dla kilku groszy
Po co te nerwy dziewczyny. Za parę dni będzie powyżej 50 zł i wtedy was opuszczę:)
Nie wykluczam , że trochę zostawię bo jak się ktoś ujawni to i 100 PLN może być...