mimo wszystko czuje niedosyt liczylem na ok. 20k w tym miejscu....wyglada to jakbys mieli wykrecic dzisiaj wynik w stylu 10-15k raczej w cenie jednak jako pocieszenie moge dodac ze jak oceny beda dobre moim zdaniem kurs nie powinien spasc bo jednak longseller bedzie wyceniany wtedy
no 10-15k bedzie peak dzisiaj moim zdaniem juz widac ze wyzej dzis nie pofrunie jak 15k...jakbym mial typowac teraz to bym powiedział 11.5k bo widac ze juz krzywa sie wyplaszcza nic tylko sie modlic o oceny jak beda bardzo dobre to nie powinien kurs spasc....
9997 peak nie no dramatu nie ma 10k bedzie ale niedosyt jak najbardziej....ja liczylem na 30k-35k w pierwszym dniu i 47k w weekend....pozostaje trzymac kciuki za oceny....
peak 10,167 oceny 86% szału nie ma kompromitacji tez nie....wszystko wskazuje na boczniaka....zobaczymy czy ta magiczna Azja cos da moim zdaniem szczerze watpie w to bo jak wejda chiny to europa bedzie spac i to sie rozlozy....jesli chiny maja faktycznie przewazyc to max peak jutro 13-14-15 powinien byc zobaczymy czy tak bedzie osobiscie watpie
Dnia 2024-04-11 o godz. 21:56 ~Dario napisał(a): > jest dobrze i nie ma co dyskutowac. tym bardziej ze ci co krzyczeli ze jutro lawina juz pisza o boczniaku hehe
gdzie ja pisalem o lawinie ? widze ze duzo nadinterpretuje kolega....natomiast lawina moze byc zalezy jakie byly oczekiwania akcjonariatu jak liczyli na wiecej moze byc lawina jutro....a co bedzie to nie wiem nie mam szklanej kuli... psychologia tłumu zadecyduje
No a dlaczego niby by miało tyle ie być tzn teraz wiadomo że to raczej mission imposible ale pod koniec kwietnia masz Manor Lords i moim zdaniem tam będzie peak +100k więc tu patrząc że była ok 1/3 followersow można było zakładać takie liczby myślę że Manor Lords 120k może zrobić
Wiadomo było że to nie pełna premiera tylko połówkowa w EA, dużo graczy z zasady nie kupuje EA, tylko czeka na full release co powoduje że peak premierowy jest niższy niż byłby normalnie a i sprzedaż z WL jest wtedy bardziej rozciągnięta w czasie. Ale peak poranny robi wrażenie, gracze z Azji nie zawodzą.
Chyba w pracy grają . Xd. Bo Chińczycy to pracowity naród . 6 dni w tygodniu od 8 do 17 zaiwaniają. A dzieciaki od 7 do 17 w szkołach . Aż dziw że mają czas na granie . Do tego dzieci mają ograniczenia na granie do 3 h w tygodniu!!!! Mogą grać przez godzinę w piątek sobotę i niedzielę w godzinach wieczornych . Wiec liczymy na dorosłych i czarna strefę xd