prosze o dobrowolne wpisy do księgi.....
wiecie co mam na mysli: 10,11 gr:)
a swoja drogą ktoś pięknie uleszczył sie wsypując mi na 10 gr pare setek, do razu to zrolowałem tą końcówke... i jadę dalej.....
Ubierają Was dalej pięknie..a zapowiadają ponad 20 stopni..jak wy to wytrzymacie w takim ciepłych wirtualnych kożuchach :) Rozumiem, że w Księdze Leszcza akurat tym razem Bankier jest na pierwszym miejscu, tak..?
Panowie papier musi odpoczac.Zycze Wam wzrostow ale pamietajcie teraz graja duzo DT.Wpisuja sie na roznych forach przy okazji poczatkujacych wzrostow i 2 gr wyzej wywalaja.Tak tez nie napisze kto ale tutaj robia.Na wieksze wzrosty trzeba poczekac.pozdrawiam
zartuje:) co to za róznica:) tyle jest inwestorow ze moj pojedynczy pakiet nawet nie wplynie na kurs:) jak bedzie coraz mniej akcji w obrocie i bedzie przewazał popyt nad podaża to i moze wyzej dojedziemy
Bankier gdzie te wzrosty .Dlaczego nie lykniesz teraz ponad 1 mln szt po 0,14.Czlowieku przestan sciemniac.Fakt udalo Ci sie zarobic jak byl po 0,05 grosza i za to gratulacje ale nie rob z ludzi meczennikow ktorzy tak jak na Krosnie narazie traca duza kase dzieki Twoim postom.pozdrawiam
Jego dupa a nie straszak.Siedze na gieldzie tyle ze wiem o co chodzi.Zycze Wam wzrostow i duzych zarobkow.Jednak co do Bankiera to trzeba wykorzystac poczatek wzrostow i szybko wiac bo dalej to sie zostaje z reka w nocniku.Nie mam nic do niego bo przyjal taka strategie .Na dzien dzisiejszy niech znajdzie inna spolke bo na Vision na razie bedzie kiszonka.pozdrawiam
Dnia 2009-04-21 o godz. 11:47 ~kris napisał(a):
> Bankier gdzie te wzrosty .Dlaczego nie lykniesz teraz ponad
> 1 mln szt po 0,14.Czlowieku przestan sciemniac.Fakt udalo
> Ci sie zarobic jak byl po 0,05 grosza i za to gratulacje
> ale nie rob z ludzi meczennikow ktorzy tak jak na Krosnie
> narazie traca duza kase dzieki Twoim postom.pozdrawiam
Tak na marginesie to krosno na już dziś +7,4 %
A grać trzeba umieć;-)
Bankier nawolywal do kupna Krosna przy 50-60 -70 groszy.Wielu mu zaufalo i wpakowalo cala kase.Od Immo gdzie bankier bardzo pozytywnie trafil ze wzrostami czesc forumowiczow slucha jego porad.Jednak mam takie wrazenie ze wykorzystuje z grupa ludzi naiwnych ktorzy podniecaja sie po 30 % wzrostach i wtedy dopiero wchodza.Wzrosty dalej trwaja czasami do 80-100% a sielanka Bankierowska sprzedaje a pozostali zostaja z akcjami.Taka prosta gra ale przeciez to gielda .Nie mam do nich zadnych pretensji lecz przestrzegam azeby bardziej myslec.pozdrawiam
Gdzie jestes Bankier 1972 .Nie umiesz odpowiedziec na zarzuty z mojej strony.Dzisiaj Ci nie wyszlo bo post napisalet tuz przed widlami a ludzie sie nie rzucili tak jak sobie to zaplanowales.pozdrawiam
są zakłamane i plugawe:
OK
Hawe, Polna IDM Groclin, Hutmen ostatnio, Gant, IDM, MCI, Techmex, Krezus...
jeszcze tam kilka było,
większosć z nich dała 100%
trafność analiz 90%
co do walu: forex z 07.02.2009 r spadek euro do 4,20 z 4,70, kiedy takie oszołomki jak ty i CNBC krzyczeli tego dnia o 6 zł
zysk 1000% forex ma dźwignie x 100
30.12.2009r
IEA anailza 4,29 w styczniu przy cenie 1,85
było!! dokładnie co do grosza.
analiza docelowa do końca roku 11,11 zł: 500%
śmieszna ikra leszcza z ciebie i rozgoryczony tetryk
mściwa plugawa szuja co zazdrości wiedzy
mi ona przyszła nie łatwo: 9 lat sudiów + wiele szkoleń na GPW, nie wspmnę o praktyce obarczonej na poczatku stratami, jak kazdy kto kiedyś zaczynał
idź daj na msze za swoje grzechy i sie wyspowiadaj bo bedziesz w piekiełku na bank sie smażył:)
Jak dzieci;-)
Już kiedyś pisałam jak grać -by zarabiać.
( gdy się uczyłam i była hossa )
miałam straty 80 % portwela
Jeszcze w hossie odrobiłam straty i zarobiłam (ile to już moja sprawa)
Ale wiem jedno typuje niemal identycznie jak bankier1972
i rosnę w siłę;-)
popieram dzięki bankierowi wszedłem w immo po 2,01 a wyszedłem niestety po 4,2 .odrobiłem straty z nawiązką.Bankier masz u mnie jasia wędrowniczka. Poważnie
Komuś żal dupę ściska...poco te czcze gadanie ,niech każdy robi swoje a będzie dobrze w tym kraju. Bankiera analizy jakoś dziwnym trafem się spełniają, ludzie sami widzą bo zarabiają.trzeba mieć---- HONOR I KASĘ , BYĆ UCZCIWYM ,A DALEKO ZAJDZIESZ.a jak nie to samo po ciebie przyjdzie .
Dnia 2009-04-21 o godz. 20:08 ~LESZCZ --- napisał(a):
.trzeba mieć---- HONOR I KASĘ , BYĆ UCZCIWYM ,A
> DALEKO ZAJDZIESZ.
Jeszcze dopisz " w Polsce".Będą cztery ściemy w jednym zdaniu. :)