• Skąd te spadki? Autor: ~Re [83.11.24.*]
    niby jest dobrze a leci w dół :(
  • Re: Skąd te spadki? Autor: ~Hakku [77.65.71.*]
    z checi zbicia kursu do mozliwego minimum, zeby jak najwiecej sie potem nachapac jak sie odbije po zgromadzeniu aukcjonariuszy i publikacji raportu kwartalnego, ktory po ostatnich sygalach bedzie conajmniej bardzo dobry
  • Re: Skąd te spadki? Autor: ~re [212.160.234.*]
    Firma porządna ,rozwojowa,wspólpracuje z nimi jako klient,dla mnie OK,lepsza jak Action,Karen notebook,inne tego typu firmy!,uważam że za 20 zeta nie sprzedam!
    13 Marca, 2009

Komputronik Biznes uhonorowany przez MSI Polska.

Z przyjemnością informujemy, że Komputronik Biznes otrzymał tytuł Najlepszy dostawca IT dla przemysłu 2008 w kategorii sprzęt - producent/dostawca w Polsce przyznawany przez redakcję MSI Polska.
    Raz w roku redakcja MSI Polska przyznaje prestiżowe tytuły najlepszych dostawców systemów, sprzętu i usług IT dla przemysłu w 10 kategoriach na podstawie wdrożeń zrealizowanych w ostatnim czasie. Oceny dokonują bezpośredni użytkownicy rozwiązań według następujących kryteriów: elastyczność (dopasowanie oferty do potrzeb), jakość usług, stosunek jakości usług do ceny, współpraca na etapie wdrażania, obsługa posprzedażna, szkolenia użytkowników. Ceremonia wręczenia dyplomów odbyła się 23 lutego 2009 r. w Pałacu Lubomirskich ? siedzibie Business Centre Club w Warszawie.
    http://www.komputronik.com/download.php?type=file&id=139

umowa z DELL co prawda jest to wiadomo ale długofalowo zaowocuje !
  • Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~ar [217.153.15.*]
    Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom

Warszawa, 22.04.2009 (ISB) - Spółka Komputronik podpisała umowę, dzięki której utrzymała status autoryzowanego dystrybutora marki Modecom, poinformowała firma w komunikacie. Komputronik liczy, że przychody ze sprzedaży marki Modecom w 2009 r. przekroczą 10 mln zł.

"Komputronik jest autoryzowanym dystrybutorem Modecom od wielu lat, jednak w związku z istotną zmianą modelu działania firmy Modecom, polegającej na powierzeniu dystrybucji swoich produktów na terenie Polski wyłącznie autoryzowanym dystrybutorom, spółka planuje znaczący wzrost przychodów z tytułu dystrybucji wysokomarżowych produktów marki Modecom. Zarząd Komputronik SA szacuje, że przychody ze sprzedaży produktów Modecom przekroczą w roku 2009 kwotę 10 mln zł" - czytamy w komunikacie.

Modecom jest producentem takiego sprzętu komputerowego, takiego jak obudowy i zasilacze. Komputronik szacuje, że udział Modecom w tym segmencie polskiego rynku wynosi 60%. (ISB)

mtd/tom
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~Hakku [77.65.71.*]
    czyli kolejny dobry news przy ktorym naprawde trudno bedzie zarżnac kurs ...
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~Robert [83.12.199.*]

ja tam czekam NA 30 ZETA ,a wiem ci mówię bo z ta firma współpracuje i oceniam ja najwyżej porównując z konkurencja typu videobit,Acton, karen notebook, techmex ,i nparę innych równie zaangażowanch.komputronik bije ich na głowę-debest. trzymam na 49 zeta,wtedy 50 % odsprzedam tej porządnej firmy!
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~hmmm [83.7.37.*]
    Dnia 2009-04-22 o godz. 17:42 ~Robert napisał(a):
    >
    ja tam czekam NA 30 ZETA ,a wiem ci mówię bo z ta firma
    > współpracuje i oceniam ja najwyżej porównując z konkurencja
    > typu videobit,Acton, karen notebook, techmex ,i nparę
    > innych równie zaangażowanch.komputronik bije ich na
    > głowę-debest. trzymam na 49 zeta,wtedy 50 % odsprzedam tej
    > porządnej firmy!

oj chyba nie wiesz co piszesz, zwłaszcza we fragmencie "videobit,Acton, karen notebook, techmex" - masz akcje Komputronika a w ogóle nie znasz tej firmy....
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~LagerBeer [83.168.76.*]
    To oswiec nas co takiego wiesz o Komputroniku zamiast pisac polslowkami mieszajac na forum... Wyprzedales sie wczoraj i teraz zal??? Oj nieladnie... Komputronik to najlepszy sprzedawca komputerow i czesci obecnie w PL i takie twoje gadanie tego nie zmieni...
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~marcib [89.174.40.*]
    Cena debiutu była wyższa, duża szansa na wzrosty.
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~hmmm [*]
    Dnia 2009-04-22 o godz. 18:50 ~LagerBeer napisał(a):
    > To oswiec nas co takiego wiesz o Komputroniku zamiast pisac
    > polslowkami mieszajac na forum... Wyprzedales sie wczoraj i
    > teraz zal??? Oj nieladnie... Komputronik to najlepszy
    > sprzedawca komputerow i czesci obecnie w PL i takie twoje
    > gadanie tego nie zmieni...

miełaem na myśli że jak ktoś pisze że Karen Notebook jest konkurencją Komputronika to nie zna ani jedej ani drugiej firmy

i co ja niby tak powedziałem pósłówkiem - bo o Komputroniku nic - a jedynie o znajomości spółki przez jednego z forumowiczów.
  • Re: Komputronik podpisał nową umowę dystrybucyjną z Modecom Autor: ~nibul [172.29.66.*]
    Czy Ty wiesz o czym piszesz? Co ma wspólnego Komputronik z Techmexem?

Pozdrawiam
  • Re: Skąd te spadki? Autor: 3marki [88.199.29.*]
    ja wczoraj dokupiłem,więc dziś już się cieszę a będę się cieszył jeszcze bardziej bo to nie koniec wzrostów na tej spółce :)
    Znam te firmy,i Komputronik jest debest,bo od 2 lat biorę towar tylko tam,a mógłbym gdzie indziej , a gdzie indziej popróbowałem,nawet z kredytem na miesiac gdzie indziej nie chcę bo to nie ten standard. Dziś zamawiam jutro mam towar,Jak raz na sto sie pomylili to 3 razy przepraszali, i dali prezent za pomyłkę,Jeżeli ktos popruje u nich-zostaje,narazie na rynku nie ma lepszego ,i nie chce o innych slyszeć choć znam te firmy,nie że są złe ale KOMputronik bije je na głowę.kolega się obraża bo ma Techmexa,Actiona itp i na nim też zarobi ale nie tyle co na Komputroniku.powodzenia
  • Re: Skąd te spadki? Autor: ~ur21 [83.28.15.*]
    czyzby drugi optimus sprzed kilku lat? Pamietam jak z 30 zl poszedl na 370
  • Re: Skąd te spadki? Autor: ~re [83.12.199.*]
    kOMPUTRONIK JEST NOWOCZESNY,OPTIMUS TYLKO na początku był nadzieją ,potem salony i ceny wywindował ,ale wyglądało że OPT będzie po 500 doszedł do 370 około bo juz zapomnialem,Komptronik jest na poczatku ale dobrze że to napisałes bo podjdę dalej i to znacznie,Historia lubie si e powtarzac
    300 to naprawdę b y wystarczyło,trza poczekac na taki kurs 2 latka
  • Re: Skąd te spadki? Autor: ~abc [83.7.15.*]
    oj nie wiem czy bym chcial aby w tym wypadku historia sie powtorzyła :) lepiej niech sie nie powtarza biorac pod uwage gdzie teraz jest optimus
    jestes bogatszy o doświadczenie i mniej chciwy!,więc wyjdziesz !
[x]
KOMPUTRON 0,49% 6,12 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.