• Dlaczego SKO w Legnicy nie dało żadnego komunikatu w sprawie Eko Serby Autor: ~jan [91.222.25.*]
    Jak myślicie
  • Re: Dlaczego SKO w Legnicy nie dało żadnego komunikatu w sprawie Eko Ser Autor: ~vklf [31.61.239.*]
    W sprawie tej drugiej farmy było tak, że 8.03 wywiesili obwieszczenie datowane na 5.03, że 31.01 SKO podjęło decyzję o uchyleniu decyzji środowiskowej i przekazaniu sprawy do ponownego rozpatrzenia
    https://gminaglogow.bip.gov.pl/fobjects/download/1657672/obwieszczenie-sko-1-pdf.html 

Co się działo w SKO przez ponad miesiąc pomiędzy 31.01 a 5.03? Kisili temat w szufladzie?

W takim trybie to obwieszczenie w sprawie Bras będzie po majówce. Najgorsze jest to, że przez ten okres sprawa stoi całkowicie w miejscu, bo chociaż SKO już rozstrzygnęło, że decyzja jest skierowana do ponownego rozpatrzenia, to gmina dopóki nie dostanie dokumentów z SKO nie może jej ponownie rozpatrywać, bo nie wie co trzeba w decyzji poprawić. Dziadostwo polskich urzędasów których opłacamy z naszych podatków. I dotyczy to nie tylko SKO ale też gminy, bo te decyzje gminy są fatalnie napisane, metodą kopiuj-wklej, na odwal się, z elementarnymi błędami. Dlatego zostały uchylone.
  • Re: Dlaczego SKO w Legnicy nie dało żadnego komunikatu w sprawie Eko Ser Autor: ~Posiadacz [217.213.149.*]
    Wytłumaczcie mi proszę możliwie jak najlepiej bo już się pogubiłem z tym brasem a analizowałem i dowiadywałem się odnośnie innej firmy jaka też jest notowana na giełdzie ale nazwy jej nie wymienię bo nie chce naganiać.
    Otóż inna firma posiada dzierżawę gruntów i właściwie jest na takiej pozycji że otrzymała pozytywną decyzję środowiskową I ostatecznie czeka na przyznanie warunków przyłączeniowych.
    W jakiej sytuacji jest obecnie bras bo z tego co rozumiem to gorszej niż ta inna spółka, czy jak?
    Szczerze wyjaśnijcie mi to bo z brasem się pogubiłem za długo trwa ta opowieść.
[x]
BRAS -3,53% 0,25 2026-03-27 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.