czy normalni inwestorzy (o ile normalni ;) inwestują w Patro...) mogą mi odpowiedzieć jaka jest sytuacja spółki? 1. Czemu nie ma i kiedy mogą zostać wznowione notowania? 2. Czy ktoś pisał do IFSA albo do GPW/KNF co się dzieje? ja pisałem do IFSA ale nie dostałem odpowiedzi. 3. Czemu nie ma nigdzie (ja nie znalazłem) informacji co dalej z notowaniami i czemu zostały zawieszone bez wcześniejszej informacji, ostrzeżenia ?
Knf nie musi cie ostrzegać że będzie zawieszona spolka nie musi ci odpowiadać na zapytania może blokować notowania ile chce beż podawania terminów takie państwo w państwie. Zawiesili bo były donosy że właściciel oszukuje na kursie akcji między innymi bonusowych ale nie potrafią przez pół roku szukania nic udowodnić.
Może nowy prezes knf jeszcze niewiele co tu się wyrabia zamykane są spółki patro invest jedna po drugiej na lata ifc zamknięty już pół roku ifsa kilka miesięcy polski cyrk a kogo to obchodzi że poblokowali miliony złotych na getbecu na ich oczach okradli ludzi na 3mld i wtedy nic nie potrafili zrobić a konkol chodzi już na wolności.
Jeśli inwestorom zależy na odwieszenia powinni pisać do NIK o sprawdzenie knf dlaczego blokują prawie rok spółki ifc i pół roku ifsa nie ma żadnych terminów za pisu miano NIK za nic nie może być w państwie prawa żeby nie było prawa na knf .gpw.patro inwest.
Ukradziono mi na kilka miesięcy kilka dziesiat tysiecy a może na lata instytucje państwowe zniechęcają i niszczą inwestorów takie sprawdzenie tj.30 dni termin
Dnia 2024-04-11 o godz. 12:39 ~Marek napisał(a): > Witam, > > czy normalni inwestorzy (o ile normalni ;) inwestują w Patro...) mogą mi odpowiedzieć jaka jest sytuacja spółki? > 1. Czemu nie ma i kiedy mogą zostać wznowione notowania? > 2. Czy ktoś pisał do IFSA albo do GPW/KNF co się dzieje? ja pisałem do IFSA ale nie dostałem odpowiedzi. > 3. Czemu nie ma nigdzie (ja nie znalazłem) informacji co dalej z notowaniami i czemu zostały zawieszone bez wcześniejszej informacji, ostrzeżenia ? >
Wywalają moje posty bo wiedzą że mnie okradli w majestacie prawa narazie 1rok a może 3lata ale w co wierzyć jak w tv mowia że instytucje państwowe działały jak grupy przestępcze.