• Pokaz Autor: ~Kroledward1 [31.61.186.*]
    16 osób było na pokazie. W mojej ocenie gra na pewno spoko. Premiera w tym roku. Mają 2 nowe projekty w głowie, ale żadnych szczegółów nie zdradzą na tym etapie.
    Poza tym sprzątają i odkręcają wszystko po poprzednim zespole. Doprawiają ręce i nogi temu wszystkiemu.
  • Re: Pokaz Autor: ~Xyz [46.134.139.*]
    Najważniejsza informacja: demo na Next Fest :D
  • Re: Pokaz Autor: ~Kroledward1 [31.61.186.*]
    Zgadza się
  • Re: Pokaz Autor: ~Qwer [89.171.87.*]
    Teraz, za tydzien?
  • Re: Pokaz Autor: ~ja [194.181.129.*]
    Festiwal Steam Next odbędzie się w dniach 10 – 17 czerwca 2024 roku o godzinie 19:00.
  • Re: Pokaz Autor: ~WielkiSzu [83.27.250.*]
    Wyglada na to, ze jedziemy do przodu. Narazie powoli ale to sie rozpędzi
  • Re: Pokaz Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    Nie wybrzydzam, ale..... który to rok już mówią i piszą że gra w tym roku???????????? Litości nie mają. A w te nowe dwie gry to pewnie moje dzieci będą grały z wnukami, jak te już będą chodzić. I jako nowe je kupią.
    Ps. Wnuków nie mam, i przez wiele jeszcze lat mieć nie będę.
  • Re: Pokaz Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Pokaz był nagrywany, śmiem twierdzić że zostanie opublikowany dla ogółu nieco później, celem docenienia osób które zapisały się na zamknięty pokaz. Sądzę że wtedy dopiero ruszy jak ludzie zobaczą to co ja na własne oczy.
  • Re: Pokaz Autor: ~WielkiSzu [83.27.250.*]
    Tak może być. Zawsze to jakieś info i potencjał do wzrostów. Ciekawe co jeszcze powiedza o nowych produkcjach w tym roku - tak mowili
  • Re: Pokaz Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Ponoć nie chcą bujać w obłokach jak wcześniejszą ekipa i dopiero jak wezmą się za coś na poważnie to przedstawia pomysł. Oby tak zrobili, bo ciężko idzie im odbudowywanie zaufania. Teraz to oby do czerwca i dema
[x]
TRUEGS 0,00% 0,27 2026-05-28 11:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.