• Co sądzicie o ABPL ?? Autor: ~Gantmen [89.79.173.*]
    zastanawiam się nad tą spółką :-) wygląda obiecująco, może więcej informacji od posiadaczy i zainteresowanych otrzymam.
    Naprawdę warto mnie namówić :-) Obiecuję duży wolumen !!!
  • Re: Co sądzicie o ABPL ?? Autor: ~Gantmen [89.79.173.*]
    odświeżam temat :-)
  • Re: Co sądzicie o ABPL ?? Autor: ~miszcz [82.28.221.*]
    spolka bardzo ciekawa. Ostatnio pokazala bardzo dobre wyniki zarowno kwartalne jak i roczne. Poza tym wystarczy spojrzec na strukture akcjonariatu ( 3 fundusze w niej siedza), kolejna ciekawostka jest prowadzony skup akcji ( docelowo ma byc zebranych z rynku bodajze 880.000 akcji , jak narazie zebrali powyzej 100.000)
    Jesli planujesz faktycznie zainwestowac w AB to jest to dobrymoment na wejscie z punktu widzenia at.
    a najwaznieszym czynnikiem, ktory powinien cie przekonac jestem ja i moja obecnosc w tejze spolce ;)
    pozdrawiam i udanych zakupow
    zapomnialem dodac o ekspancji na rynki naszych poludniowych sasiadow.
    Poza tym jestem na niej prawie drugie tyle do przodu i musze przyznac ze prowadzi sie znakomicie ( spokoj gwarantowany)
    pozdr
  • Re: Co sądzicie o ABPL ?? Autor: mdr100 [77.252.115.*]
    Panowie od 19 lat pracuję w brany IT. Coś się rusza. Przewiduję ze od Q3 będą szły zakupy to i firmy dystrybucyjne beda zwiększać obroty (przez takie firmy jak AB to przechodzi 90% zakupów intergratorów teraz mało kto juz importuje bezposrednio chyba ze jakies specjalistyczne urzadzenia).
    Klienci korporacyjni wstrzymywali się z zakupami bo maja budzety IT w PLN a kurs był niekorzystny (tak naprawdę 90% rozliczeń w branzy jest w USD. Nawet jak korporacje międzynarodowe maja cenniki w EURO lub PLN na Polske to i tak jest to wszystko zmieniane pod dyktando zmian kursu USD).
    Wieszczę wzrost do końca roku do wartości księgowej...
    Witajcie od dziś jestem akcjonariuszem między innymi Abpl.
    przeanalizowałem spółkę i stwierdzam, że ma potencjał :-)
    Kupiłem na razie zaledwie 3 tyś akcji ale systematycznie będę kupował do 7 zł
    zobaczymy ile mi się uda kupić.
    Gdy już skupię odpowiednią ilość to tak jak obiecałem, zobaczycie większe obroty :-)
    Jeżeli podaż na to pozwoli to rzędu 1 mln. Muszę przyznać, że podaż jest tu niestety strasznie mała w przedziale 10 % :/
    Pozdrawiam.
    w takim razie witam serdecznie w akcjonariacie i krociowych zysków.
    pozdrawiam
  • Re: Co sądzicie o ABPL ?? Autor: ~lelo-pakero [77.254.253.*]
    Cóż, na razie nawet ja mam więcej od Ciebie ;) ale życzę powodzenia i czekam na te większe obroty, bo te o jakich mówisz (1mln) nie były tu widziane od wakacji zeszłego roku... ale jak tylko takie będą to wiadomo kto kupuje ;) pozdrawiam
    spokojnie ja już niedługo będę miał spory pakiet, a obecnie muszę trochę zebrać.
    Mam coraz więcej :-)
  • Re: Co sądzicie o ABPL ?? Autor: ~Kubuś fatalista [83.21.167.*]
    Gantmenn czy to link do twojego ogłoszenia ??????

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-biala-suknie-slubna-rozmiar-4244-t94492,1,11.html
[x]
ABPL -0,15% 128,80 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.