spółka która nie ma nawet obrotówki bankrutem,
puknij sie w czułko gosciu,
poczytaj sobie stawki amortyzacyjne na sprzęcie IT, i czy to jest kosztem:)
do tego ta spólka ma 2 lata, weź kurs podstawowy na z pisania BP i przesledz dochodowoć tej branzy , kiedy pojawia, się.
a spółk ama kontrakty min z Polsatem.
daltego nie błaźnij się i wsyp po cenie lombardowej do mego wora na 10 gr.
i nie męcz sie jak koledzy Ci podowiadają)
Rano polecałem na tym watku hutka, ze tu odpoczywam a tam akumuluję bo payback niebawem...
dlatego rano kupisz to ode mnie co dzis kupiłem na 2,50 za 3 zł na hutku, a ja odbiorę po 10 grto co ty dzis kuiłeś po 13 gr i daj sobie chłopie spokój z giedłą, a jak zamierzasz sie wypowiadac to trochę nauki nie zawadzi najpierw:)
polecam papier.
I jak tam mistrzu prognozy na przyszły tydzień?Mam skromny pakiet po 5 gr, jakoś mnie tknęło, żeby kupić, trochę żałuję, że nie sprzedałem za 17-18, ale nadal wierzę w cód, mam nadzieję, że jeszcze się ruszy conieco
te investor żebyś miał choć 1 miligram rozumu to bez trudu byś przynajmniej przejrzał ich stronę internetową i zobaczył czym się firma zajmuje, kto jest w zarządzie. A Ty pieprzysz trzy po trzy i myślisz że komuś namieszasz.
Jesteś leszcz i to jest jedyny prawdziwy fakt dla ciebie
ladna strona internetowatonie wszystko, wiele spolek ma ladne strony internetowe i co z tego, Ty sie nie osmieszaj, jest pretendentem do bankructwa i Ty dobrze o tym wiesz.
Ludzie!!! To jest jakiś czad, pracuję w branży grafiki 3d w 2 co do wielkości firmie w Polsce. Na rynku tego typu usług ta firma nie istnieje!!!! Opamiętajcie się - dajcie Bankierowi zarobić - ale niech to nie będą wasze pieniądze.
Proszę przeczytajcie cokolwiek aby wyrobić sobie opinię o tej firmie - tylko nie posty naganiających!!! Nie bierzcie pod uwagę też tego postu. Sprawdzcie tylko firmę. Przecież to wasza Kasa!
Pozdrawiam Pana Bankiera - rozumiem Pana intencje.
...a czy mógłbyś wytłumaczyc na forum co to jest system MOCAP i w jaki sposób moze on zostać wykorzystany w połączeniu z systemem "virtual vision" który właśnie powstaje i czy posiadacie podobny w swojej firmie lub czy jakaś inna firma w Polsce posiada taki system? Prosze o odp. Pozdrawiam
Mocap służy do przechwytywania ruchu postaci za pomocą systemu markerów zamontowanych na ciele aktora, i przekształcania go na ruch szkieletu postaci w 3d. Są to zazwyczaj drogie systemy. Nie posiadamy go w firmie i Ci najwięksi też go nie mają (nie mówię o VV). W połączeniu z systemem Virtua Visiop może służyć do chwalenia się możliwością stworzenia wirtualnego aktora, prawie za darmo - jak to napisał Bankier - w trudnych czasach dla kinematografii. Niestety tylko chwalenia się.
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - zapraszam
Pozdrawiam!
Szkoda pisać do inwestora . Wczoraj poczytałem posty nt. Vision i wszędzie jest "inwestor" naganiający na sprzedaż. Często zmienia nicki oraz IP. W pewnym momencie tak mu psyho siadło że założył watek i sam odpowiadał na swoje posty zmieniając IP zapomniał nawet o zmianie nicka.
Inwestor jak tak boisz się o posiadaczy akcji Vision to czy wg. ciebie wszystkie pozostałe spółki na GPW wróżą wzrosty ? A jak dbasz o jeszcze innych akcjonariuszy to napisz z czego jeszcze uciekać :)
co ty wogóle wiesz....
tak bakrut,... sprzedaj jutro z rana i nie zapomnij kliknąć wszystkiego, dobiore Ci papier po cenie lombardowej jaką wyznaczyłem na 10gr:) heh
i spadaj z tej spółki jak to takie beee..... sprzedałeś po 8 gr i teraz obrzydliwie naganiasz na spadki , których nie bedzie....
to logiczne ubral ich w akcyjki wymyslil im matrixa a oni wierza w to, zyja w iluzji zobaczyliladna strone internetowa i wszystko. A generalnie spolka nie istnieje na rynku
Powiem szczerze że stronke też widziałem i byłem zaskoczony (negatywnie). Dla mnie jak i dla wielu stona internetowa powinna być wizytówką firmy. Taką stronę jak ma Vision to robią dzieci w podstawówce. Jedyny pozytw to to że jest przejrzysta ... Sam mam trochę tego papiera po 0,12 i 0,13 więc jak na razie trzymam rękę na pulsie.
ale powiedz, po co Ty to piszesz? tak bardzo Ci zalezy na tym zeby leszcze nie poplynely? z drugiej strony dobrze, ze zakladacie takie watki... moze rano da sie dzieki temu cos wylykac w promocji :)
firma ok ale warto na ten rok też obstawić REMAK bo będzie miał rekordowe zyski- pewny wzrost do 100 zł w w bessie to prawdziwa perła każdego dnia kilka procent w górę pozdr