maskopatol ma swoją teorię o mnie i Wujku i uważa że to my stoimy za tą podbitka. Ech.... ja cały czas mu piszę jaką mam strategię i piszę, że połowę akcji zostawię, połowę !!!! co znaczy 20tys akcji Tyle zostawię do komercjalizacji lub do bankructwa. Whatever
Chłopie gdzie Ty tę trollownię widzisz? Masz akcję i liczysz na spadki? Ja mam i cieszę się jak rośnie. jak masz akcje to raczej też powinieneś być zadowolony ze wzrostu a jak nie masz to znaczy, że siedzisz tu żeby obrzydzać spółkę. Nie wiem czy urośnie czy spadnie czy będzie się kisić wiec kilkudniowe wzrosty cieszą, ale jak widać nie wszystkich.
A co, nie pasuje ci deutsch? Tak. Na słupach WN. Podczas grzybobrania ) Niemiecki to mój były język handlowy w eksporcie. Jeszcze masz pytania @Alicjo?
Ale my wiemy jak zarabiasz:) Pisałaś o "siadaniu na kolanach" wujkowi i innym. Oczywiście za odpowiednią zapłatą. A bez żartów, to pajacuj sobie tutaj. I tak nikt nie traktuje ciebie poważnie. Chyba zauważyłaś? :)
My wiemy że jesteś patolem marudą, któremu już dawno żadna dziewczyna na kolanach nie usiadła. Nawet za pieniądze :)))), których prawdopodobnie i tak nie masz bo nie umiesz zarabiać na giełdzie, dobranoooooc
Tak, bo zarabiać można tylko na giełdzie lub sprzedając swoje ciało:). To już nie jestem dzieckiem że szkoły? Eh, mam nadzieję, że lepiej wychodzi ci obsługiwanie dziadków od wypowiadania się na tym forum:)
Maskopatol_ strasznie narzekałeś po ostatnim info o emisji niczym troll spadkowy. Mówiłeś ze czekasz na podbitkę na 13 zł i sprzedasz akcje. I jak wygląda sytuacja? Sprzedałeś coś?
Nie sprzedałem:)
Co do samej emisji, to nadal nie jestem z jej powodu szczęśliwy - w końcu to rozwodnienie, ale czekam na wyniki badań. Jestem tutaj ponad 2 lata. Poczekam jeszcze chwilę. Trochę się uspokoiłem i zobaczymy z czasem czy to dobra decyzja.
Czy masz jakieś kompleksy se..sualne ? Często nawiązujesz? Wyobraźnia działa? Ukryte pragnienia ? Ktoś skrzywdził? Kobiety są złe i podłe? Zdradzają ? Opowiedz
"Obsługuje dalej staruszków" - ja wpisuję "obsługuj" , a słownik zmienia na "obsługuje". Nie zawsze sprawdzę wiadomość przed wysłaniem. A z kobietami nie mam problemu, ja piszę o tobie, nie o wszystkich kobietach. A to ty pisałaś, że wujkowi siadasz na kolana, a innym nie, bo mają za mało pieniędzy. No i z tego wyszło czym się zajmujesz:)
Przyznaj się, że to nie wina slownika tylko podświadomość :)) No mam nadzieję, że zlecenia sprawdzasz dokładnie nie myląc K z S :). Wujka lubię i siadam mu na kolana, tak to prawda. Widzisz w tym zgorszenie ? Czy wyobraźnia działa ?