Nie ma siły na wzrosty na dodatek fundy które wchodziły w okolicach 12 zł włącznie z
Sorosem nie mają chęci na podbitkę jeśli jest tak jak piszę
A może się mylę przyszedł czas na korektę choć już jest
ale za płytka.i tak sobie myślę
Że odbicie może nastąpić kiedy
Cały rynek wejdzie w korektę.
Pożyjemy zobaczymy.
Oj, chyba zmęczona Tobą, drogi Kristofie. Marsz ku niebu jeszcze nie zaczął się. Tacy inwestorzy jak Soros nie oglądają słupków z kursem AGORY. Wydaje mi się, że zmęczyłeś się czekaniem na informację, co dalej po wynikach za 2023, bo faktycznie jest męczące, na co pójdzie góra złociszy w kasie. Moim zdaniem w tym roku jeszcze nie wypłacą dywidendy, bo dokupią resztę EUROZET i jak im zabraknie z zysku, dopłacą kapitałem zewnętrznym. Jeśli jesteś zmęczony to sprzedaj swój pakiecik AGORY i odpocznij. Miłego dnia, pa, pa!
Z miksowaniem to może być długie czekanie, zabawa dla cierpliwych. Ale ci, co kupili AGORĘ przy kursie jednocyfrowym to poczekają, zapewniam Cię, bo nie kupili dla zabawy.
Utyskiwaniem na zmęczenie nie zbijesz kursu AGORY:) Jeśli chciałeś kupić tanio, trzeba było to zrobić jesienią lub zimą, jeszcze do stycznia 2024 cena była jednocyfrowa. A jakie było wcześniej miksowanie, chodziło cały rok między 7 i 9. Tylko, że spółka bardzo się zmieniła przez ten rok i czeka ją ekspansja, zmieniła się władza, itd. Wcale mnie nie zdziwi, jak będzie miksować między 17 i 19 za pół roku.