• Zmęczona Agora Autor: ~Kristof [109.243.65.*]
    Nie ma siły na wzrosty na dodatek fundy które wchodziły w okolicach 12 zł włącznie z
    Sorosem nie mają chęci na podbitkę jeśli jest tak jak piszę
    A może się mylę przyszedł czas na korektę choć już jest
    ale za płytka.i tak sobie myślę
    Że odbicie może nastąpić kiedy
    Cały rynek wejdzie w korektę.
    Pożyjemy zobaczymy.
  • Re: Zmęczona Agora Autor: ~investor [37.225.29.*]
    Oj, chyba zmęczona Tobą, drogi Kristofie. Marsz ku niebu jeszcze nie zaczął się. Tacy inwestorzy jak Soros nie oglądają słupków z kursem AGORY. Wydaje mi się, że zmęczyłeś się czekaniem na informację, co dalej po wynikach za 2023, bo faktycznie jest męczące, na co pójdzie góra złociszy w kasie. Moim zdaniem w tym roku jeszcze nie wypłacą dywidendy, bo dokupią resztę EUROZET i jak im zabraknie z zysku, dopłacą kapitałem zewnętrznym. Jeśli jesteś zmęczony to sprzedaj swój pakiecik AGORY i odpocznij. Miłego dnia, pa, pa!
  • Re: Zmęczona Agora Autor: ~Kristof [94.254.173.*]
    Żeby sprzedać trzeba mieć
    To jest jedna rzecz druga to
    miksowanie między 11 a 12
    Jak długo? spadnie to kupię.
    Z miksowaniem to może być długie czekanie, zabawa dla cierpliwych. Ale ci, co kupili AGORĘ przy kursie jednocyfrowym to poczekają, zapewniam Cię, bo nie kupili dla zabawy.
    Utyskiwaniem na zmęczenie nie zbijesz kursu AGORY:) Jeśli chciałeś kupić tanio, trzeba było to zrobić jesienią lub zimą, jeszcze do stycznia 2024 cena była jednocyfrowa. A jakie było wcześniej miksowanie, chodziło cały rok między 7 i 9. Tylko, że spółka bardzo się zmieniła przez ten rok i czeka ją ekspansja, zmieniła się władza, itd. Wcale mnie nie zdziwi, jak będzie miksować między 17 i 19 za pół roku.
[x]
AGORA -1,09% 9,04 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.