Tylko w dniach od 04.04-09.04 założono 10 nowych wątków i nie robi tego tylko FanPli i b-cz xd podczas gdy przez cały miesiąc wcześniej od07.03 -03.04 wątków aż 8.
Ale to pewnie przypadek, że spółka w lokalnym dołku, sporo nowych Nicki twierdzących że sprzed be, że spółka be ale coś merytorycznego skrobnąć to już swoje nie dają rady xd Mądry powiększa swój pakiet bo umie w raporty, głupi narzeka bo widzi kurs i.myslu że tyle jest warta spółka mająca światowe zlecenia, kontakty ubrała renomę. I dlatego gdy przyjdzie odpowiedni czas może po wynikach 2Q a może dopiero za 2 lata....
Żadna teoria spiskowa. Fakty! A to że tylko dureń może myśleć, że forum ma jakikolwiek wpływ na kurs nadal podtrzymuję :) Niemniej zainteresowanie jakieś dziwne, bo przecież spółka be, prezes be, i ta kosmiczna wycena na poziomie 75 mln zł xD Drugi kwartał! Dziś znowu coś wpadło :)
@Aiaiai Gdzieś choćby słowem wspomniałem o odpale? Czy tylko tak sobie piszesz bzdury bo nie odróżniasz wpisu nt. core biznesu od wpisu nt. ceny akcji? @Breton Dodaj jeszcze że mamy za to płacone i to od lat xD
Dzięki, ale uwierz mi że nie trzeba. Ja w przeciwieństwie do narzekających akcjonariuszy i trolli umiem w raporty!
Wpadnij w dzień wyników za 2Q to pogadamy. Oczywiście o core biznesie a nie kursie.
Dzięki, ale to ostatnie miesiące do kupienie po tej cenie Jestem przekonany, że 2Q24 pokaże na co stać PLI bo po to zwiększali moce przerobowe....A że wyszło jak wyszło? To wg ciebie wina spółki i prezesa?
Jesteś trochę jak sadomasochista! Nie wierzysz że PLI da radę i ciągle siedzisz na papierze :) No chyba, że wierzysz, ale wtedy musiałbyś przyznać mi rację że kupno w okolicach 20-21 to dobry deal haha Do wyników za 2q24 sporo czasu i może to zabrzmi śmiesznie, ale wolę kurs po 21zl niż po 27zl. Bo po 27 i tak bym nie sprzedał, a po 21 mogę sobie w miarę dostępności środków dobierać. Zanim nie poprawią wyników i to nie w jeden kwartał ale systematycznie w każdym kwartale nie ma co oczekiwać fajerwerków. Dlatego korzystam!
XD "Wpadnij w dzień wyników za 2Q to pogadamy. Oczywiście o core biznesie a nie kursie."
Oczywiście, że tak. Ludzie grają na giełdzie żeby rozmawiać o core biznesie a nie żeby zarabiać xD Ojoj... ach ty mecenasie sztuki, ups przepraszam, dawco kapitału xD
Ooo ĄĘ, ĄĘ, jestę inwestorę. Żebyś się nie zesrał o słownictwo. Każdy rozumie przesłanie no ale oczywiście jakiś luzer musi się przyjebać o słownictwo xD Inwestuj dalej xD
Zbysiu Pysiu na drugim wątku gdzie to podsumowałeś moje -50% a nawet -80% w plecy masz screeny! takich zarabiających na bankierze jak ty to są całe tabuny! Bo na bankierze to każdy znafffca i zarabia xD Jednak lepiej zaufać takiemu przygłupowi jak ty co to nawet liczyć nie umie pajac! Chciałem być miły, ale z takimi typami jak ty gamoniu nie da się inaczej ! Teraz buda bo i tak wyżej nogawki nie podskoczysz piesku :)