• HTL STREFA Autor: ~www [77.222.248.*]
    trochę nudno ostatnimi czasy, tak więc może trochę się pobawimy w obstawianie:

- jaki zysk będzie miała Htl-Strefa za I kwartał ?

ja stawiam na 18 milionów

a wy ????????????
  • Re: HTL STREFA Autor: ~renia [89.228.87.*]
    Ta spółka nie daje żadnej adrenaliny, wychodzę.
  • Re: HTL STREFA Autor: ~florek [79.186.86.*]
    W marcu kurs sie bujal 10,60 i teraz to samo ,to szambo wyszedlem dzisiaj mialem 2 tysiace akcji,wole dynamiczniejsze spolki pod odbicie
  • Re: HTL STREFA Autor: ~taki tam ten teges [89.74.143.*]
    witam
    swierzbi was i ruch na jednej sesji + 15% - 15% jest OK na forexie z lewarem mozna jezdzic po bandzie
    a
    htl powoli
    do przodu ciut ciut mala lyzeczka
    i tak to bedzie
  • Re: HTL STREFA Autor: ~al [195.85.199.*]
    Wyszli przed wynikami.......bez komantarza to pozostawie, [powinno byc kilka zielonych sesji pod wyniki a po ich przedstawieniu jeszcze wieksza pompa bo beda rewelacyjne poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: HTL STREFA Autor: ~htl [77.45.27.*]
    wróciłem do HTL, wyskoczyłem gdzieś tam w marcu i teraz wracam, cena nie zmieniła się za wiele:) Czekam na wyniki, myślę że będzie ok!!!!! Na innych spółkach zrobiło się ostatnio gorąco, a HTL uważam że jest to bezpieczna spółeczka na najbliższe tygodnie...
  • Re: HTL STREFA Autor: ~al [195.85.199.*]
    Tez potrafi odjechac jak na nią siądą, na szczescie poki co stabilny akcjonariat, nikt sie perełki nie pozbywa przy lecącym kursie nawet nieznacznie, zero podazy tak trzyymac, po wynikach pompa w góre w koncu....
[x]
HTLSTREFA 0,15% 13,62 2010-02-18 16:20:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.