Skończcie przeżywać tego rachunki i innych typów którzy błędnie tłumaczą recenzje na jèzyk polski. Ta gra ma takie wyniki że mam beke z ludzi którzy się wogóle przejmują trolami. Tak tetaz będzie nerwowo po czym 5 dyszek miniemy na pełnej K
qq ---fa wa ----mnie to mocno dziwi ze przy takim FF ---tak pier.do.lą sie z tym kwitem na Tych podobnych poiziomach od 8 miesiecy ---tutaj juz dawno mozna było zrobić szał jajec pod Wl Followers i jak spadac to z naprawdę wysokiego konia a nie z Kapitalziacji FF 2.5-40 MLn PLN ---nie pobijajac nawet ATH z IPO ---które było grane pod 911 operator z 7 K Followersów . :))
No Mnie to zadziwia na maxa ----ze tu nie było " odp[owiedniego " popytu zeby na takim niskim FF zrobic ostra jazde pod takie DANE. -----zobaczymy co bedzie po debiucie ----bo to jest bardzo interesujacy przypadek.
Mnie to dziwi ze nie majac tego kwita tracisz czas na forum. Bardzo mnie cieszy ze nie bylo pompki, jeśli premiera będzie udana niech rosnie wtedy, to będzie świadczyło ze rynek gamedev dojrzał po dzikich latach.