Fundusze to Autor: ~Akcjonariusz_Aillero [37.47.188.*]
sobie z nas robia jaja i cykaja codziennie po cenie 15,50. Pozostale transakcje to przestraszony plankton, ktory nie ma pojecia o mechanizmach/procesach zachodzacych w spolce. Jeszcze jeden kwartal ujemnej korelacji r/r wzgledem USDPLN i od drugiego kwartalu wychodzimy na prosta. Czego jeszcze nie rozumiecie? Co jeszcze wam wytlumaczyc?
Funduszowe glupki nadal PKC wrzucaja w rynek po 300 akcji. Brawo fundy, glupki i tyle.
Stopniowanie przymiotnika glupi:
Glupi
Glupszy
Zarzadzajacy funduszem (nie swoimi pieniedzmi)
Jak mnie wkur... te ich przyglupawe ustawianie zlecen po 10 sztuk, albo czasem transakcje z doopy po 3 sztuki. Mendy funduszowe, oby wam sie oberwalo od wplacajacych kase!
A czytales kiedykolwiek taka umowe? 5 transakcji w ciagu sesji, rozumiesz? To teraz policz w arkuszu ile te funduszowe groszolapy robia sobie przesylek z prawej do lewej i z lewej do prawej. I przestan sie wymadrzac!
Jestem bystry, ale za maly. Duzy kapital za chwile wajche przelozy i sie okaze, ze tu bedzie Up Up, bo wycena jednak byla za niska. Moje zakupy (strzelam, ze srednio wyjdzie okolo 100 sztuk dziennie) to predykcyjne patrzenie. Dolar rosnie, number8 w skonsolidowanych wynikach, SM z wiekszymi kontraktami, potencjal na dogadanie lub odszkodowanie od najwiekszego banku w kraju, ciekawa kiltura korpo (od wewnatrz), ciagle nowe oferty pracy, regres rynku IT juz za nami, itd. Ja jestem na TAK, a czy wygram czy przegram w tym zakladzie to czas pokaze. Wazne, ze nieudaczniki z fundow kiedys te wajche przeloza.